Problemele financiare cu care se confruntă clubul CFR Cluj ies ușor la iveală, după ce foarte mulți jucători de bază au părăsit echipa. După Nana Boateng și Simone Scuffet, ardelenii au mai cedat doi titulari.

Andrei Burcă și Yuri MatiasFoto: Razvan Pasarica / Sport News / Profimedia

Yuri Matias și Andrei Burcă vor pleca de la CFR - Patronul Ioan Varga a confirmat informația

CFR Cluj a avut un sezon dezamăgitor, iar acum este o adevărată revoluție la echipă.

Ardelenii au încheiat sezonul precedent pe locul 3 și au jucat baraj pentru calificarea în turul doi preliminar al UEFA Conference League.

Mai mult decât atât, Dan Petrescu a părăsit și el formația clujeană pentru a semna cu Jeonbuk, iar alătur de acesta a plecat și Nana Boateng.

Simone Scuffet, unul dintre cei mai importanți jucători ai echipei, a plecat și el în Serie A.

Vineri, Ioan Varga, patronul celor de la CFR Cluj, a confirmat că echipa s-a mai despărțit de doi jucători, Yuri Matias și Andrei Burcă.

„Da, au fost semnate actele de transfer pentru cei doi jucători. Știu că au fost voci care au spus ca forțăm lucrurile, că nu am avea, de fapt, aceste oferte.

Iată ca sunt reale! A fost și Scufett, acum Yuri si Burcă. Și probabil vor mai pleca. Oricum, aducem jucători la fel de buni, dacă nu chiar mai valoroși.” - a transmis acesta, potrivit Digi Sport.

Potrivit sursei citate, Yuri Matias va merge să joace sub comanda lui Adrian Mutu la Neftchi Baku, în timp ce Andrei Burcă va evolua la Al Akhdoud.

Yuri Matias este cotat la 1.8 milioane de euro și are 65 de apariții în tricoul echipei din Gruia.

De partea cealaltă, Burcă, cotat la 3.7 milioane de euro, a adunat 163 de meciuri pentru CFR Cluj.