Rapid este tot mai aproape de a rămâne fără antrenor pe banca tehnică înainte de începerea sezonului. Zvonul conform căruia Adrian Mutu ar urma să plece în Azerbaidjan prinde contur, iar giuleștenii și-ar fi numit deja favoritul pentru postul de antrenor principal.

Cristiano BergodiFoto: Alex Nicodim/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Cristiano Bergodi, la un pas de a deveni antrenorul Rapidului

Cristiano Bergodi este fără angajament după despărțirea de Sepsi Sfântu Gheorghe, iar antrenorul italian ar putea primi o ofertă neașteptată cu doar o săptămână înainte de începerea noului sezon.

Potrivit Digi Sport, Adrian Mutu o va părăsi pe Rapid și va merge în Azerbaidjan să o pregătească pe Neftchi Baku, înlocuindu-l astfel pe Laurențiu Reghecampf.

Conducerea clubului din Giulești trebuie să se miște repede pentru a găsi un nou antrenor înainte de începerea campionatului, iar Ianis Zicu, fostul jucător al echipei, spune că Bergodi va deveni noul tehnician al Rapidului.

„Au rezolvat, au semnat cu Bergodi. Asta știu eu din urmă cu 10 minute.” - a spus Ianis Zicu.

Mai mult decât atât, informația conform căreia Cristiano Bergodi i-ar lua locul lui Adrian Mutu a fost confirmată și de Marius Șumudică, cel care spera să pregătească Rapidul din acest sezon.

„Aceleași informații le am și eu, că s-ar fi înțeles cu Bergodi. Dacă ar fi să mă iau după oamenii din studio, cărora le mulțumesc pentru că au vorbit despre mine la superlativ... Le mulțumesc.

Le mulțumesc și suporterilor, au votat în sondaje, le mulțumesc. Din informațiile pe care le am, va semna domnul Cristiano Bergodi, îi urez baftă, fără pic de ironie, sper să reușească și să ducă Rapidul acolo unde își doresc toți suporterii.” - a transmis Marius Șumudică.