Chiar dacă nu a transferat foarte mulți jucători în această vară, CFR Cluj este campioană la capitolul plecări. Formația antrenată de Andrea Mandorlini poate rămâne fără unul dintre cei mai importanți jucători ai echipei, după ce la adresa clubului a sosit o ofertă de 7 milioane de euro.

Daniel BîrligeaFoto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

CFR Cluj, în negocieri cu Parma pentru cedarea lui Daniel Bîrligea

CFR Cluj s-a despărțit de foarte mulți jucători în această vară, inclusiv de antrenorul Dan Petrescu.

Formația din Gruia l-a numit antrenor principal pe Andrea Mandorlini, iar marți aceștia au oficializat transferul lui Vasile Mogoș de la Crotone, pentru 45.000 de euro.

La adresa clubului din Cluj a sosit o ofertă de 7 milioane de euro, ofertă confirmată și de patronul Ioan Varga.

„Da, e adevărat că avem o propunere din Italia pentru Birligea, nu vă pot spune numele echipei, pentru că nu ar fi corect să facem asta. Interes e din mai multe părți, dar oferta concretă e din Italia.

Însă, în acest moment, eu nu cred că datele problemei sunt în favoarea noastră, așa cum le-au prezentat dânșii.

În aceste condiții, nu cred că putem realiza transferul, dar este o chestiune de negocieri, așa cum e normal. Vom vedea ce se întâmplă pe parcurs.” - a transmis acesta.

Potrivit Digi Sport, Parma este echipa care s-a interesat de Daniel Bîrligea, iar italienii l-ar achiziționa pe acesta pentru a-l înlocui pe Dennis Man.

Rămâne de văzut dacă cele două părți vor ajunge la un consens, asta pentru că Ioan Varga dorește ca prima tranșă plătită de italieni să fie mai mare de 3 milioane de euro, cât ar fi oferit aceștia.

Bîrligea ar urma să fie împrumutat un an în Serie B, iar Parma să plătească cele 4 milioane de euro la începutul sezonului 2024/25.