FCSB a căutat în această vară un atacant de rezervă pentru Andrea Compagno, iar Mamadou Thiam a fost una dintre variantele dorite de patronul Gigi Becali. După ce Universitatea Cluj a refuzat oferta vicecampioanei, ardelenii l-au cedat la o echipă din Kuweit.

Mamadou ThiamFoto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Mamadou Thiam a semnat cu Al-Arabi Sporting Club

Mamadou Thiam a sosit în vara anului 2022 la Universitatea Cluj, fiind adus liber de contract după despărțirea de belgienii de la Oostende.

Vârful în vârstă de 28 de ani a avut evoluții bune sub comanda lui Ioan Ovidiu Sabău și a fost unul dintre cei mai importanți jucători ai echipei în sezonul recent încheiat, după Alexandru Chipciu.

Mamadou Thiam a fost dorit chiar în această vară de FCSB, dar vicecampioana României nu a ajuns la un acord cu Universitatea Cluj pentru un transfer definitiv.

În 33 de apariții la Universitatea Cluj, Thiam a punctat de 11 ori.

Ardelenii au primit o ofertă din Kuweit, iar luni au anunțat despărțirea de atacantul cotat la 700.000 de euro, conform Transfermarkt

„Mulțumim, Mamadou Thiam!

FC Universitatea Cluj a ajuns la un acord cu formația Al-Arabi Sporting Club din Kuweit pentru transferul lui Mamadou Thiam (28 de ani).

Mamadou Thiam a sosit la ”U” în luna septembrie a anului trecut. În total, atacantul senegalez a strâns 33 de prezențe pentru echipa noastră în sezonul 2022/2023, marcând 11 goluri în toate competițiile.

Clubul nostru îi mulțumește pentru munca depusă la ”U” și îi dorește mult success în viitor!” - se arată în comunicatul oficial al clubului.