FCSB nu a reușit nici în acest sezon să câștige titlul, dar mutarea lui Andrea Compagno s-a dovedit a fi una foarte benefică pentru echipa antrenată de Elias Charalambous. Scos la vânzare de Gigi Becali, vârful italian a aflat unde va juca în sezonul următor.

Andrea CompagnoFoto: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Andrea Compagno rămâne la FCSB

Cu 20 de goluri înscrise în sezonul precedent, Andrea Compagno a fost al doilea cel mai bun marcator din SuperLiga după Marko Dugandzic (Rapid București, 22 de goluri).

Cumpărat pentru suma de 1.5 milioane de euro de la FC U Craiova 1948, Compagno o putea părăsi chiar din această vară pe FCSB, după ce clubul ar fi primit o ofertă și ar fi cerut nu mai puțin de 2.5 milioane de euro în schimbul acestuia.

Cum cele două părți nu au ajuns la un consens, Gigi Becali, finanțatorul echipei, a anunțat că Andrea Compagno va rămâne și din sezonul următor la FCSB.

„Compagno rămâne, a fost o treabă, o negociere, dar nu... Nu, n-a ieșit.” - a transmis Gigi Becali, potrivit Digi Sport.

Chiar dacă Andrea Compagno rămâne, FCSB tot vrea să mai transfere măcar un atacant. Primul pe lista roș-albaștrilor a fost Arnold Garita, rămas liber de contract după despărțirea de FC Argeș, dar salariul cerut de acesta a fost considerat prea mare de conducerea vicecampioanei României.

O altă variantă luată în calcul de FCSB este Mamadou Thiam, jucătorul Universității Cluj, care este cotat în prezent la 600.000 de euro conform Transfermarkt.