Dinamo București revine în SuperLigă după doar un an în eșalonul secund, deși a pierdut returul barajului de menținere/promovare cu FC Argeș, disputat pe stadionul din Mioveni, scor 2-4 (8-5 la general).

Suporterii echipei Dinamo BucurestiFoto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

FC Argeș - Dinamo 4-2 (în tur, 1-6), în barajul de menținere/promovare în SuperLigă

La adăpostul victoriei categorice din prima manșă, scor 6-1, Dinamo a venit la Mioveni aproape sigură de promovare.

Însă FC Argeș a arătat încă din startul partidei că nu s-a resemnat, iar în decurs de doar 60 de secunde piteștenii au reușit dubla.

Costinel Tofan a deschis scorul în minutul 14, iar Antonio Jakolis l-a majorat în minutul 15, însă francezul Lamine Ghezali a redus din diferență în minutul 40 și a stabilit scorul pauzei.

Repriza secundă a început de asemenea fulminant, Arnold Garita a refăcut diferența de două goluri în minutul 47, iar patru minute mai târziu a reaprins speranțele argeșenilor.

Entuziasmul nu a ținut mult, pentru că în minutul 55 Andreas Calcan și-a lăsat echipa în inferioritate numerică după o intrare dură.

Cu un om în plus, „câinii” au marcat din nou în minutul 60, prin Alexandru Pop.

Arbitrul Sebastian Colțescu a mai arătat un cartonaș roșu, în minutul 79, portarului lui FC Argeș, Cătălin Straton. După intervenția VAR, centralul a anulat decizia.

După doar un sezon în liga secundă, Dinamo se întoarce în SuperLigă pentru duelurile cu FCSB și Rapid, la capătul unei duble manșe în care s-au marcat 13 goluri.

În schimb FC Argeș revine în liga secundă, după ce în această vară a retrogradat și cealaltă echipă a județului, CS Mioveni.

​Aici poți vedea un rezumat al partidei dintre FC Argeș și Dinamo București.