Rapid pare cea mai activă echipă în perspectiva sezonului viitor, când giuleștenii au ca obiectiv lupta la titlu. Cu șanse minime să mai prindă cupele europene în acest sezon, formația lui Adrian Mutu a reușit o noup mutare importantă.

Rapid în Superliga. Bilanț 2022Foto: Razvan Pasarica / Sport News / Profimedia

Horațiu Moldovan a semnat cu Rapid până în 2025

După Săpunaru, Junior Morais și Drăghia, ale căror contracte expirau la finalul acestui sezon și au fost prelungite pentru un an, Rapid a ajuns la o înțelegere și cu Horațiu Moldovan.

Portarul urma să intre în ultimul an de contract și a semnat un nou angajament valabil până în 2025.

„Sunt foarte fericit că voi juca la cea mai iubită echipă din România, cu cei mai frumoși suporteri, încă doi ani, cel puțin. Mă simt foarte iubit și apreciat aici, mă simt acasă și acest lucru îmi dă energia necesară pentru a face lucruri mărețe, alături de colegii mei și de suporteri. Sunt sigur că ne vom bucura împreună și de trofee, cât de curând. Hai Rapid!” – a declarat Moldovan, pentru pagina oficială a clubului.

Sosit la Rapid în ianuarie 2021, Moldovan a adunat 89 de prezențe în alb-vișiniu și a debutat la echipa națională în noiembrie 2022, într-un meci împotriva Sloveniei.

Cotat de transfermarkt la 1,8 milioane de euro, Horațiu Moldovan este cel mai scump jucător din lotul Rapidului.