CFR Cluj a reușit cea de-a doua victorie din play-off, scor 2-1 pe terenul celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe și mărește distanța față de Universitatea Craiova, care ocupă poziția a patra a clasamentului.

Jucatorii echipei CFR ClujFoto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Sepsi Sfântu Gheorghe – CFR Cluj 1-2, în etapa a noua din play-off-ul SuperLigii

Înaintea acestei partide, CFR Cluj avea o singură victorie în play-off în opt partide, reușită tot împoriva celor de la Sepsi.

Elevii lui Dan Petrescu au deschis scorul în minutul 33, când Claudiu Petrila a șutat de la marginea careului, în dreapta portarului Began.

Sepsi a reușit egalarea înainte de pauză, după ce Alexandru Tudorie a profitat în minutul 43 de o ieșire neinspirată a lui Scuffet, pe care l-a executat cu un șut aproape de vinclu.

Cu căpitanul Camora și fundașul Yuri accidentați în prima parte a meciului, CFR Cluj a marcat în minutul 48 prin Nana Boateng, dar golul a fost anulat pentru ofsaid de VAR.

Golul victoriei a venit spre final, la o respingere greșită a portarului Began la șutul lui Petrila din minutul 82, mingea ajungând la Rangelo Janga, care a trimis-o în plasă.

Cu o etapă înaintea finalului de sezon, CFR Cluj ocupă poziția a treia a clasamentului, cu 42 de puncte, cu cinci mai mult decât Universitatea Craiova, care va evolua lui pe terenul Rapidului.

Aici poți vedea un rezumat al partidei dintre Sepsi Sfântu Gheorghe și CFR Cluj.

Etapa a noua din play-off-ul SuperLigii

Sepsi – CFR Cluj 1-2

Farul – FCSB / Duminică 21:00

Rapid – Universitatea Craiova / Luni 20:30

Clasamentul play-off-ului SuperLigii

1. Farul Constanța – 47 p / 8 j

2. FCSB – 46 p / 8 j

3. CFR Cluj – 42 p / 9 j

4. Universitatea Craiova – 37 p / 8 j

5. Rapid – 35 p / 8 j

6. Sepsi – 26 p / 9 j