FCSB se pregătește de partida cu Sepsi Sfântu Gheorghe de luni, din etapa a șaptea a play-off-ului SuperLigii, dar ar putea să nu îl aibă în teren pe jucătorul care a marcat cele mai multe goluri în acest sezon.

Andrea CompagnoFoto: Alex Nicodim/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Golgheterul Andrea Compagno, incert pentru partida cu Sepsi

Conducătorii celor de la FCSB visează la un nou titlu după o pauză lungă, iar o victorie împotriva celor de la Sepsi va menține vicecampioana României la doar trei puncte de liderul Farul Constanța.

La conferința de presă desfășurată înaintea partidei, antrenorul principal Elias Charalambous a anunțat că Andrea Compagno este incert pentru acest meci, în timp ce Malcom Edjouma va lipsi până la finalul sezonului.

Atacantul italian este al doilea marcator al SuperLigii cu 19 goluri, cu unul în urma rapidistului Marko Dugandzic.

„Știm că vom o întâlni o un adversar foarte bun. Are jucători de calitate și talentați. Cu siguranță nu va fi un meci ușor. Trebuie să fim concentrați de la început până la final. Știm că vom suferi, dar trebuie să dăm totul pentru a lua toate punctele.

Sepsi a jucat la un nivel ridicat toate meciurile. Nu a ajuns în finala Cupei datorită norocului. Trebuie să fim foarte atenți.

Vom vedea dacă Andrea Compagno poate juca. Are probleme la picior. Trebuie să vedem dacă mâine va fi apt. Iar probleme lui Edjouma le știți. În rest, toți jucătorii sunt bine” – a declarat Elias Charalambous, conform GSP.

FCSB întâlnește pe teren propriu Sepsi Sfântu Gheorghe luni, de la ora 21:00, în etapa a șaptea a play-off-ului SuperLigii.