Gheorghe Hagi are motive de neliniște înaintea duelului cu Rapid din etapa a șaptea a play-off-ului SuperLigii. Titular în defensivă în acest sezon, fundașul central Mihai Popescu s-a accidentat și va rata toate partidele rămase.

Gheorghe HagiFoto: Razvan Pasarica / Sport News / Profimedia

Farul Constanța, fără Gustavo Marins și Mihai Popescu la duelul cu Rapid

Farul joacă un meci important sâmbătă în cursa pentru titlu, pe teren propriu împotriva Rapidului.

Înaintea partidei, managerul tehnic al constănțenilor, Gheorghe Hagi, a prefațat duelul cu formația lui Adrian Mutu, pe care o consideră foarte bine organizată.

„Rapid e o echipă foarte bună, foarte bine organizată, cu un antrenor care a arătat că are un potențial foarte mare. Noi și Rapid suntem echipele care au arătat că putem să ne batem cu cele mai bune echipe din România, care au arătat că își propun să câștigăm campionatul.

Din păcate, săptămâna trecută l-am pierdut pe Gustavo, iar săptămâna asta l-am pierdut și pe Popescu. O problemă la genunchi. Încă nu știm clar cât va sta, dar nu cred că va mai fi apt pentru aceste ultime patru meciuri” - a anunțat Hagi, conform DigiSport.

Cu patru etape înaintea finalului SuperLigii, Farul Constanța este lider cu 43 de puncte, cu trei mai mult față de FCSB și cinci puncte peste CFR Cluj.

Farul și Rapid se vor întâlni sâmbătă de la ora 21:30, în etapa a șaptea a play-off-ului SuperLigii.