Rapid București o va întâlni luni pe CFR Cluj în etapa a 6-a a play-off-ului din SuperLiga. La conferința de presă dinaintea partidei, Adrian Mutu a precizat că CFR Cluj este în continuare favorită la câștigarea titlului.

Adrian MutuFoto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Rapid - CFR Cluj, meci de totul sau nimic pentru elevii lui Dan Petrescu

Învinsă de Farul Constanța în ultimul meci din play-off și eliminată de Sepsi în drumul spre finala Cupei României, CFR Cluj are un meci capital luni seară pe stadionul din Giulești.

Echipa antrenată de Adrian Mutu este neînvinsă pe teren propriu în acest play-off, iar campioana României se confruntă cu mari probleme de lot înaintea partidei din Giulești.

Chiar și așa, Adrian Mutu a surprins la conferința de presă dinaintea partidei cu ardelenii și a subliniat că în continuare băieții lui Dan Petrescu sunt favoriți la câștigarea titlului în SuperLiga.

„CFR, echipa campioană din ultimii 5 ani, nu este niciodată ușor, mai ales că ei vin după o perioadă dificilă în ceea ce privește rezultatele și cu siguranță vor fi supărați, vor avea mare dorință de a câștiga din nou, așa cum au fost obișnuiți, deci va fi un meci extraordinar de greu, cu o echipă experimentată, cu un antrenor foarte bun.

Bineînțeles că noi ne dorim victoria, ne dorim să dăm continuitate și noi rezultatelor, sperăm să o obținem mâine seară. Sperăm să facem un meci bun și să fim mai concreți în fața porții, să fructificăm ocaziile pe care le vom avea și să aducem puncte, asta e cel mai important.

CFR-ul cred că are cei mai buni jucători din ligă, foarte buni și foarte mulți. În afară de Deac și Burcă, să spunem așa, căpitanii echipei, ceilalți sunt jucători experimentați, obișnuiți să câștige, obișnuiți să joace sub presiune, deci ne așteaptă un meci foarte greu.

Noi ne gândim la noi, nu ne gândim la CFR, o victorie mâine ar da continuitate rezultatelor noastre și posibilitatea de a ne apropia de locul 4, noi la asta ne gândim, nu ne interesează celelalte echipe, doar Rapid.

Mă gândesc să câștig mâine meciul, nu mă interesează ce se întâmplă la CFR sau la alte echipe, problemele lor personale. Ei sunt obișnuiți să câștige, pe undeva sunt favoriții numărul unu la câștigarea acestui campionat.

Cred că Dan Petrescu este obișnuit cu astfel de presiune, ideea este că sunt o echipă puternică, răniți pe undeva în orgoliu, ne așteaptă un meci de forță, un meci de muncă, în care va trebui să ne întrecem pe noi înșine.

Ei nu sunt obișnuiți cu două înfrângeri la rând. Mentalitatea lor și obișnuința lor de a câștiga… Vor veni cu ambiție mare, știm lucrul acesta, și de aceea cred că suntem pregătiți, băieții știu ce ne așteaptă mâine.” - a spus Adrian Mutu, potrivit Digi Sport.

Clasament SuperLiga:

1 Farul Constanța 43p

2 FCSB 40p

3 CFR Cluj 38p

4 Universitatea Craiova 35p

5 Rapid București 31p

6 Sepsi Sfântu Gheorghe 25p