FCSB va juca duminică un meci capital pentru a se menține în lupta pentru titlu. Elevii lui Elias Charalambous vor juca în Bănie împotriva Universității Craiova, iar tehnicianul vicecampioanei nu se va putea baza pe două piese importante.

Malcom EdjoumaFoto: Inquam Photos / Stefan Constantin

Joonas Tamm și Malcom Edjouma, indisponibili pentru meciul cu Universitatea Craiova din SuperLiga

FCSB va avea parte de un adevărat infern duminică seară, când va juca împotriva Universității Craiova.

Oficialii oltenilor au anunțat că au fost vândute peste 20.000 de bilete, iar oaspeții au nevoie de o victorie pentru a păstra șanse la titlu în acest sezon.

În cadrul conferinței de presă dinaintea partidei, Elias Charalambous a anunțat că nu se va putea baza pe Joonas Tamm și Malcom Edjouma.

„Singurii jucători care nu vor fi disponibili sunt Edjouma și Tamm. Sunt accidentați.” - a declarat tehnicianul roș-albaștrilor.

Malcom Edjouma este una dintre cele mai importante piesa din echipa FCSB-ului. Francezul are 29 de apariții în acest sezon de SuperLiga, a marcat de 9 ori și a oferit 3 pase decisive.

În tabăra oltenilor, Eugen Neagoe a dezmințit zvonurile conform cărora Andrei Ivan va rata partida cu FCSB. El se accidenstase ușor la antrenament și era incert pentru meciul de duminică.

„Lipsește Alex Crețu, suspendat. În rest, toți jucătorii din cantonament sunt valizi. Nu știu cum a apărut în presă informația că Ivan este accidentat. A fost o problemă minoră, nu are absolut nimic.

Nu pot să mint! Nu vreau să ne păcălim adversarul, că avem jucători accidentați. Noi nu putem să aruncăm fumigene, ca pe vremuri!” - a transmis Eugen Neagoe, potrivit Digi Sport.

Clasament play-off SuperLiga

1 Farul Constanța 42p

2 CFR Cluj 38p

3 FCSB 37p

4 Universitatea Craiova 35p

5 Rapid București 31p

6 Sepsi Sfântu Gheorghe 24p