​FC U Craiova 1948 nu a reușit să lege a doua victorie consecutivă în play-out-ul SuperLigii, după ce a remizat pe teren propriu cu FC Voluntari, scor 3-3.

Nicolo NapoliFoto: Inquam Photos / Justinel Stavaru

Echipa lui Nicolo Napoli a condus cu 3-1

Formația antrenată de Nicolo Napoli nu a găsit drumul spre succes în fața celor de la FC Voluntari, cu toate că a avut un avantaj de două goluri.

Francezul Yassine Bahassa a deschis scorul pentru echipa gazdă (min 22), cu un șut plasat la care Popa nu a reușit să intervină.

În a doua repriză, Aurelian Chițu a dublat avantajul gazdelor, la capătul unei acțiuni colective superbe a oltenilor, finalizate de fostul jucător al Viitorului (min 54).

Ilfovenii au redus din diferență în minutul 66 al partidei, la o fază la care Duarte a deviat spectaculos în proprie poartă.

Avantajul de două goluri a fost refăcut de băieții lui Napoli (min 70). Bauza a primit mingea în careu și a tras puternic cu piciorul stâng, iar Igor Armaș a deviat în plasă încercând să blocheze execuția argentinianului.

Finalul a fost unul de coșmar pentru gazde, care au primit două goluri în interval de câteva minute.

Mai întâi Adam Nemec a înscris golul doi al echipei antrenate de Liviu Ciobotariu (min 77), la o fază la care a îndeplinit o simplă formalitate, după ce portarul a respins în față șutul lui Aliji.

Armaș a lovit bara, iar în minutul 81 Daniel Florea a restabilit egalitatea și a stabilit și scorul final al partidei.

Aici poți vedea un rezumat al partidei dintre U Craiova 1948 și FC Voluntari.

Clasament play-out SuperLiga

1 FC U Craiova 1948 27p

2 Petrolul Ploiești 27p

3 FC Voluntari 23p

4 FC Botoșani 23p

5 Hermannstadt 21p

6 Universitatea Cluj 20p

7 Chindia Târgoviște 19p

8 UTA Arad 18p

9 FC Argeș 14p

10 CS Mioveni 11p