La începutul anului 2023, CFR Cluj l-a achiziționat pe Ermal Krasniqi de la Ballkani, fosta adversară din grupele UEFA Conference League. La 3 luni distanță, echipa din Kosovo reclamă faptul că banii nu au fost virați nici la acest moment.

Ermal Krasniqi, CFR ClujFoto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ballkani reclamă faptul că CFR Cluj nu a plătit cei 200.000 de euro în schimbul lui Ermal Krasniqi

Ermal Krasniqi a impresionat în duelurile cu CFR Cluj din grupele Conference League, iar Dan Petrescu a solicitat ca acesta să fie adus în Gruia, lucru care s-a întâmplat în luna ianuarie a acestui an.

Jucătorul din Kosovo a făcut o impresie bună atât în SuperLiga, cât și în dubla cu Lazio, unde a fost remarcat chiar de Maurizio Sarri.

La 3 luni distanță, jurnaliștii de la Gazeta Express scriu că formația Ballkani dorește să înainteze o reclamație către FIFA, prin care ar sublinia faptul că ardelenii au depășit termenul limită (15 martie) pentru plata transferului lui Ermal Krasniqi (200 de mii de euro).

Mai mult decât atât, sursa citată menționează că oficialii clubului Ballkani au trimis și o scrisoare în Gruia în acest sens, dar nu au primit niciun răspuns.

„Conducerea celor de la FC Ballkani ne-a transmis că va merge la FIFA” - menționează sursa citată.

De când a sosit la CFR Cluj, Ermal Krasniqi a marcat 4 goluri și a oferit și o pasă decisivă în 12 meciuri în SuperLiga.

Contractul său cu CFR Cluj este valabil până în 2026.