Farul Constanța va întâlni Sepsi în etapa cu numărul 28 din SuperLiga, iar Gică Hagi a fost destul de curajos la conferința de presă dinaintea partidei.

Gheorghe HagiFoto: Razvan Pasarica / Sport News / Profimedia

Farul Constanța merită să spere la câștigarea SuperLiga - Hagi, convins că meciul cu Sepsi va fi unul dificil

Clasată pe primul loc după 27 de etape, Farul Constanța va juca marți în compania celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe.

Cu un avans de 5 puncte față de CFR, care are și un meci mai puțin disputat, formația antrenată de Gică Hagi este într-o formă bună.

La conferința de presă dinaintea partidei cu Sepsi, Gică Hagi a făcut câteva declarații prin care să își motiveze elevii.

„Trebuie să avem victorii multe și în play-off pentru a putea câștiga titlul. Luăm fiecare meci în parte, trebuie să încercăm să câștigăm. Băieții înțeleg acest lucru.

Asta înseamnă că suntem mai buni decât în vară. Sperăm să păstrăm aceeași motivație, aceeași ambiție. Trebuie să luptăm, dar lupta se duce în primul rând cu mintea.”

Mai mult decât atât, Gică Hagi a spus clar și răspicat că echipa sa joacă cel mai frumos fotbal din campionat, dar și că marinarii sunt principalii favoriți la titlu.

„O respectăm pe CFR, e campioana României, respectăm și celelalte echipe, care s-au înscris de la începutul campionatului acolo, dar în momentul de față noi trebuie să ne gândim doar la noi, ce facem noi, cât de bine o facem.

În rest, am demonstrat până în momentul de față că suntem cea mai bună echipă, care joacă cel mai bun fotbal intern, deocamdată intern. Avem un lot foarte bun, experimentat, foarte talentat.

Acești băieți au crescut zi de zi și cred că au capacitatea să viseze la câștigarea campionatului. Pentru noi e un vis.

Nu ne-am propus din prima zi, chiar dacă în vestiar știau asta din prima zi. Nu ne ferim să spunem că merităm, pentru că suntem acolo și suntem foarte buni.”

Regele nu a omis nici duelul cu Sepsi Sfântu Gheorghe, menționând că se așteaptă la un meci foarte dificil cu echipa clasată pe locul 6.

Un meci acasă cu o echipă foarte bună, o arată și golurile pe care le-au marcat. Îi place să aibă mingea, joacă combinativ, foarte mobil.

Trebuie să avem un joc bazat pe posesie și presiune. Trebuie să știm să îi desfacem, să jucăm, să ne impunem și să dominăm ritmul și intensitatea jocului.

Vrem să refacem cât mai bine jucătorii. Spiritul e foarte bun, i-am văzut conectați, sperăm ca mâine să facem un meci foarte bun și să luăm cele trei puncte, pentru că sunt importante.

Cred că va ieși un meci destul de interesant din punct de vedere tehnico-tactic. Nu sunt probleme de lot, a revenit și Băluță. Vom vedea cum vom începe.

Avem un loc construit foarte bine din vară, cu jucători experimentați, cu vârstă medie, dar și foarte tineri, care ne ajută din când în când, pe care îi cunoaștem foarte bine. Când joci din trei în trei jocuri trebuie să iei decizii în ziua meciului.

Sepsi a crescut, e stabilă, are un lot foarte echilibrat, un antrenor care cunoaște campionatul românesc foarte bine. Nu m-am gândit la lucrul ăsta, mă interesează cum marcăm golurile și victoria.” - a încheiat acesta, potrivit Digi Sport.