Universitatea Craiova a reușit o victorie categorică în fața campioanei CFR Cluj, scor 2-0, în derbiul etapei a 25-a a SuperLigii.

Andrei IvanFoto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Universitatea Craiova – CFR Cluj 2-0, în etapa a 25-a a SuperLigii

După o săptămână agitată în urma înfrângerii cu Farul Constanța, cu portarul Arlauskis pus pe liber și mai mulți jucători amenințați cu rezilierea contractelor, Eugen Neagoe a reușit să motiveze suficient Universitatea Craiova pentru a se impune în derbiul etapei.

CFR Cluj a înscris în minutul 18 prin Ciprian Deac, dar golul a fost anulat de sistemul VAR, decarul ardelenilor aflându-se în ofsaid în momentul devierii lui Krasniqi.

Oltenii au deschis scorul prin Andrei Ivan în minutul 67, cu un șut puternic de la 21 de metri, după o lovitură liberă la care Cîmpanu i-a așezat perfect mingea.

În minutul 86, pătrunderea excelentă a lui Alexandru Crețu în partea dreptă, urmată de o pasă în centrul careului, îl găsește perfect pe Andrei Ivan, care reușește dubla cu un șut plasat în stânga lui Scuffet.

Universitatea Craiova acumulează 44 de puncte și egalează FCSB, în timp elevii lui Dan Petrescu rămân pe locul secund cu 50 de puncte, iar Farul se poate distanța la patru puncte, în cazul unei victorii cu FC Argeș.

Aici poți vedea un rezumat al partidei dintre Universitatea Craiova și CFR Cluj.

Rezultatele etapei 25 din SuperLigă

Universitatea Cluj – CS Mioveni 2-2

Rapid – U Craiova 1948 1-2

UTA – FC Botoșani 3-1

Universitatea Craiova – CFR Cluj 2-0

FC Argeș - Farul / Duminică 17:00

FC Voluntari – FCSB / Duminică 20:00

Sepsi – Chindia Târgoviște / Luni 17:00

Petrolul – Hermannstadt / Luni 20:00