Chiar dacă Daniel Paraschiv nu a mai ajuns în cele din urmă în Franța, unde se scria că ar fi fost dorit, Dinamo Kiev a înaintat o ofertă către Hermannstadt, confirmată și de către președintele Dani Coman.

Daniel Paraschiv, HermannstadtFoto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Daniel Paraschiv, pe radarul celor de la Dinamo Kiev - „Este reală oferta”

Cu 10 goluri și 3 pase decisive în acest sezon, Daniel Paraschiv rămâne în continuare cel mai căutat jucător din echipa celor de la Hermannstadt.

Formația sibiană a fost depunctată din cauza unor datorii și a ajuns pe locul 12 în campionat, la 8 puncte de zona de play-off.

Hapoel Beer Sheva și Girodins de Bordeaux au fost cluburile care s-au interesat de Paraschiv, însă echipa care a înaintat într-adevăr o ofertă concretă ar fi Dinamo Kiev, formația antrenată de Mircea Lucescu.

O publicație apropiată de clubul din Ucraina a confirmat că Dinamo Kiev este dispusă să plătească 1.2 milioane de euro pentru transferul lui Daniel Paraschiv.

Cei de la Tatotake scriu că pe lângă această sumă, ucrainenii ar urma să achite și niște bonusuri către formația sibiană.

Informația a fost confirmată și de președintele Dani Coman, care a menționat că mai sunt și alte cluburi interesate de atacantul Daniel Paraschiv.

„Este reală această ofertă din partea Kievului. Mai sunt și alte variante. Azi am mai primit încă o ofertă pentru el. Este o ofertă scrisă. Ofertele sunt asemănătoare.

Important e că jucătorul să fie mulțumit. Vom avea o discuție, poate nu își dorește să plece nicăieri.

Am avut o discuție aseară, dar el trebuie să vorbească cu familia, să decidă ce e mai bine pentru el.

Apoi, vom discuta și noi cu el. Cealaltă ofertă este din Ungaria. Astea sunt ezitările lui, de aia nu vrem să punem presiune.

Eu mi-aș dori să rămână până în vară, dar e importantă oferta pentru club, e important ce vrea și jucătorul.

E important să îți iei informații despre jucători, iar nea Mircea își ia informații și despre ce mănâncă jucătorii.

Am avut o discuție cu patronii. Nu suntem nevoiți să vindem.

Financiar avem stabilitate, nu suntem disperați să vindem, dar cum orice jucător este de vânzare, dacă va veni o ofertă bună pentru noi și pentru jucător, îl vom lăsa să meargă.

Jucătorii stau la Kiev, au apartamente închiriate de club. Joacă în Kiev.” - a transmis acesta potrivit Digi Sport.