Farul Constanța a reușit o victorie spectaculoasă împotriva FCSB, scor 3-2, întorcând soarta partidei cu două goluri marcate în minutele de prelungiri, după eliminarea fundașului Dawa.

Gheorghe Hagi si jucatorii echipei Farul ConstantaFoto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

O zi frumoasă din viața lui Hagi

După partidă, managerul tehnic al celor de la Farul, Gheorghe Hagi, a vorbit despre rezultatul fantastic și dăruirea jucătorilor săi, care au crezut până la final în victorie.

„Bravo lor! O zi frumoasă din viața mea. Mă bucur că au crezut până la final. FCSB ne-a dominat, mai ales în prima repriză. Au ieșit la joc, au pasat. Noi am încercat să ne facem jocul. După aceea, mă bucur că jucătorii mei au crezut până la final. De aceea este frumos fotbalul

Baravykas nu este 100%. L-am băgat să-l vad cum reacționează. Apoi, am zis să merg pe mâna lui Borza. Până la urmă, merită. De câte ori a intrat, a făcut-o foarte bine. I-am dat șansă. Felicitări! Nu sunt supărat pe nimeni. Se întâmplă în fotbal să faci și asemenea lucruri. Important este să faci bine pentru echipă.

Lucrurile astea le antrenăm. Încercăm să creăm o mentalitate de campioni. Ne lipsește acest lucru. Nu putem să-l avem dintr-odată. Avem nevoie de timp și sper să o facem bine.

Alibec, fantastic. Cel mai bun de pe teren. A făcut diferența. Ăsta este Alibec. Când el joacă bine și noi jucăm bine. Este mai mult decât un jucător. Noi avem nevoie, Farul, după aceea și echipa națională. Pentru că este nevoie de jucători bun, în formă”, a declarat Gică Hagi, pentru Digisport.