Meciul dintre Sepsi și U Craiova 1948 a fost încheiat în minutul 26, după scandările xenofobe ale galeriei oaspeților. Amenințați cu pierderea meciului, oltenii au emis un comunicat în care se dezic de atitudinea fanilor.

Adrian MititeluFoto: Inquam Photos / Justinel Stavaru

U Craiova 1948, aruncă vina pe echipa gazdă

Într-o precizare postată pe rețelele de socializare, formația patronată de Adrian Mititelu susține că echipa gazdă este cea responsabilă de organizarea și manifestările suporterilor.

„Referitor la evenimentele de la partida cu Sepsi OSK, facem următoarele precizări:

Clubul nostru nu are nicio implicare în organizarea acestui meci. Nu am solicitat bilete pentru suporteri în acest sens. Prin urmare, nu putem fi răspunzători sub nicio formă de manifestările suporterilor în timpul acestui meci de fotbal.

Clubul nostru nu a organizat deplasarea suporterilor la partida de la Sfântu Gheorghe.

Echipa Sepsi OSK și-a asumat accesul tuturor fanilor pe acest stadion și, prin urmare, este singura entitate responsabilă pentru respectarea legii și a regulamentelor în timpul desfășurării meciului. Orice altă interpretare contravine prevederilor legale și nu poate fi încălcată de niciun membru al niciunei comisii dintr-o țară civilizată.

În concluzie, considerăm că echipa noastră este absolvită de orice vină cu privire la organizarea acestui meci de fotbal”, a precizat U Craiova 1948.