Campioana CFR Cluj continuă să se întărească în cursa pentru cel de-al șaselea titlu consecutiv din SuperLigă. Înainte de prima etapă din 2023, clujenii s-au înțeles cu Philip Otele, fotbalistul nigerian de la UTA.

Dan PetrescuFoto: Stuart Wallace/BPI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Philip Otele a bătut palma cu CFR Cluj

Formația antrenată de Dan Petrescu a ajuns la un acord cu Philip Otele de la UTA, jucător intrat în ultimele șase luni de contract care a refuzat prelungirea angajamentului cu clubul din Arad.

De altfel, nigerianul în vârstă de 23 de ani nici nu a participat alături de UTA în cantonamentul de iarnă din Turcia, scrie GSP.

Philip Otele ar putea ajunge încă de acum la Cluj, dacă oficialii celor două formații se vor înțelege pentru un transfer imediat. Există precedentul Roger, care semnase deja cu CFR Cluj, dar într-un final a ajuns mai repede la echipă, după ce UTA a primit 200.000 de euro.

Ajuns în urmă cu un an la Arad, Otele a evoluat în 46 de partide pentru formația lui Laszlo Balint, pentru care a marcat de 10 ori.

CFR Cluj i-a transferat în această iarnă pe Maglica (Apoel Nicosia), Peteleu (Kisvarda), Krasniqi (Balkani) și Țâru (Jagiellonia).