După ciocnirea violentă din meciul contra Chindiei Târgoviște (2-0), Andrea Compagno și Darius Olaru nu vor mai evolua în acest an pentru FCSB.

Darius OlaruFoto: Alex Nicodim/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

VIDEO Situația fotbaliștilor de la FCSB după ciocnirea violentă din meciul contra Chindiei din SuperLigă

Ambii fotbaliști au fost înlocuiți imediat după nefericitul incident, care a avut loc în minutul doi al partidei de la Ploiești, iar problemele continuă, mai ales pentru Darius Olaru.

Darius Olaru va fi din nou cusut, după ce personalul medical din Târgoviște nu l-a cusut corespunzător

Deși imediat după meci Mihai Pintilii declara că problemele lui Andrea Compagno sunt mai grave, iată că Darius Olaru este cel care a avut cel mai mult de suferit din coliziunea cu colegul său.

Potrivit celor de la Fanatik.ro, ambii fotbaliști nu vor fi disponibili pentru partidele rămase din acest fan (CFR Cluj - 15 decembrie și FC Botoșani - 19 decembrie), iar Darius Olaru va fi din nou cusut, după intervenția nereușită a personalului medical de la spitalul din Târgoviște.

„Compagno și Olaru nu vor mai juca în acest an. Nu s-au terminat problemele pentru Darius Olaru. Astăzi va fi cusut din nou. Va lua de la capăt tot ce s-a întâmplat duminică seara pentru că acele cusături care s-au făcut după meci la spital nu au fost în regulă și va fi luat totul de la zero.

Din nou probleme, din nou dureri și alte necazuri pentru Darius Olaru. Îmi spun cei care l-au văzut este pur și simplu desfigurat după ciocnirea cu Compagno. Darius Olaru, astăzi, va trece din nou printr-o altă intervenție chirurgicală.” - a declarat jurnalistul Cristi Coste.