​Aly Abied, fundașul stânga al echipei UTA Arad, a fost sancționat de Comisia de Disciplină din cadrul FRF, după ce l-a scuipat pe Adnan Aganovic în meciul pierdut în fața celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 4-1.

Minge de fotbalFoto: Rich Graessle/Icon Sportswire / AP / Profimedia

Aly Abeid, suspendat șase etape după ce l-a scuipat pe Adnan Aganovic

Eliminat de arbitrul Cătălin Popa în minutul 69 al confruntării din etapa a 19-a a SuperLigii, Abeid a fost suspendat șase etape și a primit o amendă de 7.000 de lei.

Laszlo Balint, antrenorul echipei UTA Arad, a spus că jucătorul a fost amendat și de club pentru ieșirea sa.

„Sorin Botiș i-a transmis un mesaj ferm din partea clubului, i-a adus la cunoștință faptul că va fi sancționat pecuniar destul de drastic, din ce știu eu. La rândul meu, i-am spus că sunt foarte supărat pentru că un gest ca cel pe care l-a făcut el nu își are rostul și nici locul într-un vestiar în care mergem pe niște principii și valori certe. Conștientizează și el acest aspect, și-a cerut scuze, nu e o situație favorabilă pentru noi.

Această suspendare vine într-un moment în care ne confruntăm cu probleme în acea zonă, pe acea poziție, iar el va rămâne acasă și are un program foarte clar stabilit pe care îl va urma împreună cu jucătorii care nu fac deplasarea cu echipa” - Laszlo Balint, citat de DigiSport.