SuperLiga se pregătește pentru pauza de iarnă, iar întreruperea campionatului va avea loc după următoarele două etape. Cluburile însă au început deja remanierea loturilor, iar primele disponibilizări au fost anunțate.

Gica HagiFoto: Pro Shots Photo Agency / ddp USA / Profimedia

Gică Hagi a renunțat la doi jucători

Farul Constanța a anunțat într-un comunicat despărțirea de Robert Ion și Ayrton Mboko. Ambii ajunseseră la echipă în această vară și nu au bifat prea multe apariții pentru formația lui Gică Hagi.

Fostul portar al lui Juventus Torino a plecat de la Universitatea Cluj

Laurențiu Brănescu și conducerea Universității Cluj au ajuns la un acord pentru rezilierea contractului. Sosit în vară de la Farul Constanța, fostul junior al lui Juventus a evoluat în doar două partide pentru „Șepcile Roșii”.

FCSB va renunța la mai mulți jucători

Și la FCSB urmează curățenia în lot. Patronul Gigi Becali a anunțat deja jucătorii la care vrea să renunțe în iarnă, printre care Marco Dulca, Rachid Bouhenna, Radu Boboc și Bogdan Rusu.

Mutu cere întăriri, dar trebuie să le facă loc

Adrian Mutu a anunțat în repetate rânduri că își dorește întăriri la Rapid în această iarnă, dar pentru a le face loc trebuie să renunțe la anumiți jucători. Până acum este sigură doar plecarea lui Alexandru Mățan, căruia îi expiră la finalul acestui an împrumutul de la Columbus Crew.