Chiar dacă FCSB-ul s-a impus lejer luni seară în confruntarea cu CS Mioveni (5-1), patronul echipei, Gigi Becali, nu este mulțumit de prestațiile unor jucători pe care a transmis că îi va ceda încă din această iarnă.

Rachid BouhennaFoto: Cronos / Alamy / Alamy / Profimedia

Rachid Bouhenna, Radu Boboc, Florin Achim, Marco Dulca, Bogdan Rusu şi Andrei Dumiter, pe lista neagră a patronului

Marți dimineață, patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, a avut o intervenție telefonică în cadrul unei emisiuni de la Pro Arena și acesta a precizat care sunt cei 6 jucători care sunt pe cale să părăsească echipa încă din această iarnă.

„Ce să fac? Decât să...selecție. Ești capabil să joci la FCSB, stai. Nu ești capabil, pleci! Eu fac transferurile, eu mi le asum. Ce să fac? Depinde dacă vor echipele să îi ia, Chindia vrea să îl ia (n.r. pe Dulca). Gică (n.r. Hagi) nu știu dacă îl vrea pe Boboc, o să se antreneze separat.

Nu au primit șanse multe, adică ce șanse, să așteptăm să ne îngroape? Lasă, că o să joace în Cupă. Toți ăia vor juca la FC Botoșani, toți care se antrenează separat. Nu mai contează Cupa, ce să facem cu ea?” - a spus Gigi Becali.

În următoarea etapă, FCSB-ul o va înfrunta pe Chindia Târgoviște, într-un meci programat pentru data de 11 decembrie (ora 20:30), urmând să joace restanța din cadrul etapei cu numărul 9, în compania celor de la CFR Cluj (15 decembrie, ora 20).

Clasamentul SuperLigii:

1. Farul Constanța 44p (19 mj)

2. CFR Cluj 40p (18 mj)

3. Rapid București 34p (19 mj)

4. FCSB 32p (18 mj)

5. Universitatea Craiova 32p (19 mj)

6. Petrolul Ploiești 29p (19 mj)