Arbitrajele de care beneficiaza Dinamo in acest retur de campionat acopera mediatic nu doar ceea ce face bun echipa lui Rednic, dar si nasterea unui mic dictator. Transformarea lui Vasile Turcu a inceput probabil cu mult timp in urma, dar primele semne vizibile publicului au fost date acum cateva luni.

Atunci, Viorel Moldovan, neangajat inca la Vaslui, si-a permis sa spuna ca Dinamo nu joaca mare lucru. Domnul Turcu a intrat in direct la emisiunea care gazduise declaratiile fostului atacant al lui Dinamo si, cu ajutorul unei crize de nervi, a explicat ca nimeni nu are voie sa vorbeasca despre Dinamo daca nu baga bani acolo.

Rationamentul actionariului a starnit zambete in studio si a fost pus pe seama enervarii sale de moment.

In realitate insa, nervii domnului Turcu nu faceau altceva decat sa arate exact perspectiva acestuia vizavi de conditiile in care se poate discuta despre Dinamo.

Dupa meciul de samabata seara, Vasile Turcu si-a desavarsit noua strategie de comunicare. Gradinescu a fost acuzat c-a fost spaguit de vreme ce si-a permis sa vada lucrurile altfel decat domnul Turcu, iar lui Marian Iancu i s-a explicat ca nu are voie sa vorbeasca despre Dinamo pentru ca el baga bani la Timsoara.

Daca ne gandim ca suporterilor lui Dinamo li s-a explicat deja ca nu baga bani la club si ca restul actionarilor, in special domnul Badea, nu prea ofera sumele de bani agreeate in Consiliul de Administratie, rezulta ca singurii care pot discuta cu adevarat despre Dinamo raman domnii Turcu si Badea. Cam trist pentru o echipa care inseamna ceva pentru ca traieste totusi public.