Finanțatorul FCSB Gigi Becali a obținut în instanță, joi, rejudecarea procesului în care fusese obligat de Curtea de Apel București (CAB) să îi achite daune morale de 30.000 de euro lui Florin Talpan, juristul celor CSA Steaua.

HotNews.roFoto: Hotnews

Decizia a fost pronunțată joi de instanța supremă și este definitivă. Dosarul va fi rejudecat tot de Curtea de Apel București.

"Admite recursul declarat de pârâtul Becali George împotriva deciziei civile nr. 271 A din 19 martie 2018 a Curţii de Apel Bucureşti, Secţia a III-a civilă şi pentru cauze cu minori şi de familie. Casează decizia recurată şi trimite cauza spre rejudecare aceleiaşi instanţe de apel", este decizia instanței supreme.

În martie 2018, Curtea de Apel București a stabilit ca Gigi Becali să îi achite lui Florin Talpan 30.000 de euro reprezentând daune morale, în procesul deschis de juristul CSA Steaua. Becali a atacat decizia la instanță supremă.

Finanțatorul FCSB George Becali și juristul clubului CSA Steaua, Florin Talpan, s-au contrat în repetate rânduri pe tema folosirii numelui "Steaua" și "Steaua București". Florin Talpan l-a dat în judecată pe Gigi Becali pentru defăimare. Inițial, procesul s-a judecat la Tribunalul București, care a stabilit ca Becali să îi plătească lui Tălpan 3.000 de euro daune morale. Decizia a fost atacată de Becali, iar Curtea de Apel București a majorat cuantumul despăgubirilor de 10 ori.