Manchester City - Real Madrid, meci contând pentru manşa a doua a sferturilor de finală din Liga Campionilor, este programat, miercuri, 17 aprilie, de la ora 22:00, pe Etihad Stadium, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 1.

Minge de fotbalFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Manchester City şi Real Madrid sunt gata pentru un nou spectacol, după ce, în prima manşă, pe Santiago Bernabeu, au terminat la egalitate, scor 3-3 (Ruben Dias 12a, Rodrygo 14, Valverde 79 / Bernardo Silva 2, Foden 66, Gvardiol 71).

Manchester City s-a calificat în sferturile de finală din Champions League după ce a câştigat Grupa G, cu şase victorii din tot atâtea meciuri, 3-1 (a) şi 3-2 (d) cu Crvena Zvezda, 3-1 (d) şi 3-2 (a) cu Leipzig, 3-1 (d) şi 3-0 (a) cu Young Boys, iar în optimile de finală a eliminat-o pe Copenhaga, 3-1 (d) şi 3-1 (a).

În Premier League, echipa lui Pep Guardiola este pe locul 1 după 33 de etape, cu 73 de puncte, cu două peste Arsenal şi Liverpool, şi vine după un succes în cea mai recentă partidă oficială, disputată în campionat, scor 5-1 pe teren propriu cu Luton Town (a ajuns la 27 de partide oficiale în toate competiţiile fără eşec).

Atenţie, Manchester City are cel mai bun atac din această ediţie din Champions League, marcând câte trei goluri în fiecare dintre cele nouă meciuri disputate până acum!

Manchester City a câştigat o singură dată Liga Campionilor, chiar în ediţia precedentă, 2022-2023, scor 1-0 după o finală cu Inter, şi a mai ajuns încă o dată în ultimul act al competiţiei, în sezonul 2020-2021, scor 0-1 cu Chelsea.

Real Madrid a ajuns în această fază a competiţiei după ce a câştigat Grupa C, cu şase victorii din atâtea partide, 1-0 (a) şi 3-2 (d) cu Union Berlin, 3-2 (d) şi 4-2 (a) cu Napoli, 2-1 (d) şi 3-0 (a) cu Braga, iar în optimile de finală a trecut de Leipzig, 1-0 (d) şi 1-1 (a).

În LaLiga, echipa antrenată de Carlo Ancelotti este lider după 31 de etape, cu 78 de puncte, cu opt mai multe decât marea rivală Barcelona, care e pe locul 2, iar în cel mai recent meci s-a impus în campionat, în deplasare, scor 1-0 cu Mallorca.

Atenţie, în acest sezon, Real Madrid nu a pierdut nici un meci pe teren propriu, indiferent de competiţie (singurele înfrângeri au fost suferite pe terenul lui Atletico Madrid, 1-3 în campionat şi, respectiv, 2-4, după prelungiri, în Copa del Rey)!

Real Madrid are în palmares 14 trofee ale Ligii Campionilor (record), ultimul fiind cucerit în ediţia 2021-2022, după o finală cu Liverpool, scor 1-0 la Paris, pe Stade de France, şi a pierdut de alte trei ori în ultimul act al competiţiei, cel mai recent în 1981, scor 0-1 cu Liverpool, tot la Paris, dar pe Parc des Princes.

Echipa care se va califica dintre Manchester City şi Real Madrid va întâlni câştigătoarea „dublei” dintre Bayern Munchen şi Arsenal în semifinalele din Champions League.

Superbet oferă cota 1,67 pentru pronosticul 1: victorie pentru gazde, în timpul regulamentar de 90 de minute, în meciul Manchester City - Real Madrid.

Manchester City - Real Madrid 1 X
Cot 1,67


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol