CFR Cluj - FCSB, meci contând pentru etapa a 4-a a play-off-ului din campionatul României, este programat, duminică, 14 aprilie, de la ora 21:00, pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 1.

Minge de fotbalFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

CFR Cluj şi FCSB, primele două clasate, se întâlnesc într-o partidă care poate pune capăt definitiv luptei pentru titlul de campioană a României, în derby-ul etapei a 4-a a play-off-ului din SuperLiga.

CFR Cluj este pe locul 2, cu 31 de puncte, la 10 în urma liderului FCSB, şi a înregistrat o victorie, un rezultat de egalitate şi o înfrângere în cele trei meciuri dinsputate în play-off, iar în etapa precedentă s-a impus pe terenul celor de la Rapid, scor 4-1.

Între timp, ardelenii au fost eliminaţi ruşinos în sferturile de finală din Cupa României, 0-4 în deplasare cu Corvinul, echipă din Liga 2, eşec care a dus la demisia lui Adrian Mutu şi înlocuirea acestuia cu Ovidiu Hoban (în acte, antrenor principal este Francisc Dican).

În partidele disputate pe teren propriu în acest campionat, CFR Cluj a bifat 10 succese, patru remize şi două înfrângeri, iar golgheterul echipei este Philip Otele, cu 13 reuşite în Liga 1.

Atenţie, în ultimele opt meciuri disputate în sezonul regulat şi play-off, CFR Cluj a avut o singură înfrângere, 1-2 acasă cu Universitatea Craiova!

FCSB ocupă locul 1, cu 41 de puncte, cu 10 mai multe decât CFR Cluj şi Universitatea Craiova (oltenii au jucat deja în această rundă), şi este singura echipă din play-off neînvinsă şi cu victorii pe linie, trei în tot atâtea meciuri disputate, iar în etapa precedentă a câştigat acasă în faţa celor de la Universitatea Craiova, scor 2-0.

„Ştim că ne aşteaptă un meci dificil, contra unei echipe care în ultima etapă a învins în deplasare un adversar tare. Ştim că va fi greu. CFR Cluj are jucători buni, mai ales în faţă, rapizi, buni unu contra unu, dar cred că şi noi avem jucători buni, care pot face diferenţa”, a spus Elias Charalambous, antrenorul lui FCSB.

În meciurile disputate acasă în actuala ediţie din SuperLiga, FCSB a înregistrat 12 succese, trei remize şi două eşecuri, iar golgheterul echipei şi al campionatului este Florinel Coman, cu 16 goluri.

Atenţie, în ultimele 15 meciuri jucate în sezonul regulat şi play-off, FCSB a pierdut doar o dată, în deplasare, scor 0-4 cu Rapid pe Arena Naţională!

În meciurile directe din sezonul regulat, FCSB s-a impus în Ghencea în faţa lui CFR Cluj, în tur, scor 1-0 (Compagno 67p), pentru ca, în retur, cele două echipe să termine la egalitate, în Gruia, scor 1-1 (Tachtsidis 7 / Olaru 26).

Superbet oferă cota 1,45 pentru pronosticul 1X: victorie pentru gazde sau rezultat de egalitate în meciul CFR Cluj - FCSB.

CFR Cluj - FCSB


1X
Cotă

1,45

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol