Oţelul - Dinamo, meci contând pentru etapa a 3-a a play-out-ului din campionatul României, este programat, luni, 8 aprilie, de la ora 20:30, la Galaţi, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 1.

Minge de fotbalFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Oţelul, una dintre cele mai în formă echipe ale momentului, şi Dinamo, aflată în lupta pentru evitarea retrogradării, se întâlnesc în ultima partidă a etapei a 3-a a play-out-ului din SuperLiga.

Oţelul este pe locul 4, cu 23 de puncte, şi a câştigat ambele meciuri disputate până acum în play-out, 1-0 acasă cu Poli Iaşi şi 2-1 pe terenul celor de la FCU 1948 Craiova (are patru meciuri la rând fără înfrângere în toate competiţiile).

Echipa lui Dorinel Munteanu vine după ce a dat lovitura în sferturile de finală din Cupa României, fază a competiţiei în care a eliminat-o pe Universitatea Craiova după ce s-a impus cu 1-0, după prelungiri, chiar în Bănie (va juca în deplasare cu Voluntari, pe 13 aprilie, pentru un loc în finală).

În partidele disputate pe teren propriu în actuala ediţie din SuperLiga, Oţelul a înregistrat trei victorii, opt remize şi cinci eşecuri, iar cel mai bun marcator al echipei în campionat este Alexandru Pop, cu 11 goluri.

Dinamo ocupă locul 9, direct retrogradabil, cu 16 puncte, tot atâtea câte are şi FCU 1948 Craiova, care e pe 8, poziţie de baraj, şi cu patru mai puţine decât Voluntari, care e pe 6, ultimul loc care asigură menţinerea în Super Liga, şi a bifat un rezultat de egalitate, 1-1 acasă cu Petrolul, şi o înfrângere, 0-3 pe terenul lui Hermannstadt, în primele două etape din play-out.

Echipa antrenată de Zeljko Kopic are trei succese, două remize şi 11 eşecuri în meciurile disputate în deplasare în acest campionat, iar golgheterul ei este Goncalo Gregorio, cu şapte reuşite în SuperLiga.

În partidele din sezonul regulat, cele două echipe şi-au împărţit victoriile, fiecare reuşind să se impună pe teren propriu, Oţelul în tur cu 1-0 (N. Roşu 37a), iar Dinamo în retur cu 3-1 (Politic 3, Gnahore 34, Abdallah 8p / M.Pop 17p); în acest sezon competiţional a mai fost un meci în faza grupelor din Cupa României, disputat în capitală, Dinamo - Oţelul 3-3 (Bena 22, Amzăr 65, Gregorio 84 / Telles 25, Bena 53a, Cisse 57).

Superbet oferă cota 1,30 pentru pronosticul 1X: victorie pentru gazde sau rezultat de egalitate în meciul Oţelul - Dinamo.

Oţelul - Dinamo 1X

Cotă 1,30


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol