FCSB - Universitatea Craiova, meci contând pentru etapa a 3-a a play-off-ului din campionatul României, este programat, duminică, 7 aprilie, de la ora 20:30, pe Arena Naţională, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 1.

Minge de fotbalFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

FCSB şi Universitatea Craiova, primele două clasate, se întâlnesc într-o partidă al cărei rezultat ar putea putea relansa lupta pentru titlul de campioană, în cel mai tare meci al etapei a 3-a a play-off-ului din SuperLiga.

FCSB este pe locul 1, cu 38 de puncte, şi a câştigat ambele meciuri disputate în play-off, 2-1 pe teren propriu cu Sepsi şi 1-0 în deplasare cu Farul

Înfrângerea cu Rapid, din ultima etapă a sezonului regulat, este singura pentru roş-albaştri din 3 decembrie 2023 şi până acum (au fost ăntre timp 13 meciuri disputate în SuperLiga, dintre care 10 victorii şi trei rezultate de egalitate).

În partidele disputate acasă în actuala ediţie de campionat, echipa antrenată de Elias Charalambous a înregistrat 11 succese, trei remize şi două eşecuri, iar golgheterii ei sunt Darius Olaru şi Florinel Coman, fiecare cu câte 14 reuşite în SuperLiga.

„Încă un meci foarte important pentru noi, cu o echipă care a arătat bine la ultimele partide, o echipă cu calitate, dar noi suntem gata pentru un astfel de meci. Astfel de jocuri sunt săptămânale, e din ce în ce mai greu pentru noi”, a declarat Elias Charalambous.

Atenţie, FCSB are cinci victorii şi o înfrângere în ultimele şase etape şi a câştigat fiecare din ultimele patru meciuri disputate pe teren propriu!

Universitatea Craiova ocupă locul 3, cu 31 de puncte, şi s-a impus, la rândul ei, în primele două partide din play-off, 2-1 pe terenul celor de la CFR Cluj şi 2-1 acasă cu Rapid.

În cea mai recentă partidă oficială, Universitatea Craiova a fost eliminată în sferturile de finală din Cupa României, 0-1 după prelungiri, pe teren propriu, cu Oţelul Galaţi.

În meciurile disputate în deplasare în actuala ediţie din SuperLiga, echipa antrenată de Ivaylo Petev a bifat şapte succese, cinci remize şi patru eşecuri, iar cel mai bun marcator al ei în campionat este Alexandru Mitriţă, cu 11 goluri.

„Va fi un meci foarte frumos, cred că stadionul va fi plin, cu atmosferă bună, noi o să ne străduim ca de fiecare data să facem un joc bun şi sperăm să câştigăm. Cei de la FCSB au patru-cinci jucători foarte buni, este o echipă bună, dar nu sunt de netrecut”, a spus Ivaylo Petev.

Atenţie, Universitatea Craiova are şase deplasări consecutive fără eșec, ultima înfrângere externă fiind cea de pe 10 decembrie 2023, scor 1-2 cu Hermannstadt (oltenii nu au mai pierdut în campionat de pe 28 ianuarie 2024, 0-3 în Bănie cu FCSB).

În meciurile disputate în sezonul regulat, FCSB a câştigat de fiecare dată în faţa celor de la Universitatea Craiova, 3-0 acasă, în tur (Olaru 13, 45, Radunovic 21), şi 3-0 în deplasare, în retur (Olaru 45+8p, Fl. Coman 50, Miculescu 83).

Superbet oferă cota 1,85 pentru pronosticul GG: ambele echipe să marcheze în meciul FCSB - Universitatea Craiova.

FCSB - Universitatea Craiova GG


Cotă 1,85


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol