Granada - Valencia, meci restant contând pentru etapa a 26-a din campionatul Spaniei, este programat, joi, 4 aprilie, de la ora 21:00, pe Nuevo Estadio de Los Carmenes, şi va fi transmis în direct de Orange Sport 4 şi Prima Sport 3.

Minge de fotbalFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Granada şi Valencia se întâlnesc într-o restanţă a etapei a 26-a din LaLiga, partida programată iniţial pe 24 februarie fiind amânată la cererea oaspeţilor, din cauza unui incendiu izbucnit într-un bloc situat aproape de centrul oraşului, soldat cu zeci de morţi şi răniţi.

Granada este pe locul 19 după 29 de meciuri, cu 14 puncte, la 14 distanţă de ultima poziţie salvatoare, 17, ocupată de Celta Vigo, şi vine după un rezultat de egalitate şi patru înfrângeri înregistrate în ultimele cinci etape din La Liga, iar în runda precedentă a pierdut pe terenul lui Cadiz, scor 0-1.

Echipa antrenată de Jose Ramon Sandoval are patru înfrângeri consecutive şi a doua cea mai slabă apărare din campionat, cu 59 de goluri încasate (doar ultima clasată, Almeria, a primit mai multe, 60).

În partidele de pe teren propriu, Granada a bifat două succese (singurele din acest campionat), şase remize şi şase eşecuri, iar golgheterul echipei este Myrto Uzuni, cu nouă reuşite în LaLiga (atacantul albanez este indisponibil din cauza unei accidentări).

Valencia ocupă locul 8 după 29 de meciuri, cu 41 de puncte, la opt distanţă de poziţiile europene, şi vine după o victorie, trei rezultate de egalitate şi o înfrângere înergistrate în ultimele cinci meciuri din campionat, iar în etapa precedentă a remizat acasă cu Mallorca, scor 0-0.

În partidele disputate în deplasare în actuala ediţie din LaLiga, echipa antrenată de fostul ei mare jucător Ruben Baraja a bifat trei succese, trei egaluri şi opt înfrângeri, iar cel mai bun marcator al echipei în campionat este Hugo Duro, cu 12 goluri.

Atenţie, „liliecii” au pierdut ultimele trei meciuri jucate pe terenuri străine, fără măcar să marcheze vreun gol!

În meciul din tur, disputat pe 5 noiembrie 2023, Valencia s-a impus pe Mestalla în faţa celor de la Granada cu 1-0, graţie golului marcat de Pepelu (45+7p); Valencia este neînvinsă în 20 din ultimele 22 de meciuri jucate în toate competiţiile cu Granada.

Superbet oferă cota 1,33 pentru pronosticul X2: rezultat de egalitate sau victorie pentru oaspeţi în meciul Granada - Valencia.

Granada - Valencia


X2
Cotă

1,33

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol