Farul - FCSB, meci contând pentru etapa a 2-a a play-off-ului din campionatul României, este programat, duminică, 31 martie, de la ora 21:00, pe Stadionul Central din Ovidiu, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 1.

Minge de fotbalFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Farul, în revenire evidentă de formă, şi FCSB, lider detaşat al competiţiei, se întâlnesc într-una dintre cele mai aşteptate partide ale etapei a 2-a a play-off-ului din SuperLiga.

Farul este pe locul 5, cu 25 de puncte, cu 10 mai puţine decât liderul FCSB, şi a debutat în play-off cu o victorie obţinută pe terenul celor de la Rapid, scor 2-1, rezultat care a readus-o în lupta pentru poziţiile de Conference League („marinarii” vin după o victorie, trei rezultate de egalitate şi o înfrângere în ultimele cinci etape).

În meciurile disputate pe teren propriu în acest campionat, echipa antrenată de Gică Hagi a înregistrat cinci succee, şapte remize şi trei eşecuri, iar golgheterul ei este Ionuţ Larie, cu şapte reuşite în SuperLiga.

„Trebuie să câştigăm. Altă alternativă nu avem, trebuie să câştigăm meciul ca să rămânem acolo... Ne cunoaştem foarte bine şi atunci nu putem decât să sperăm că vom fi mai în formă decât ei”, a declarat Gică Hagi.

FCSB ocupă locul 1, cu 35 de puncte, şi vine după patru victorii şi o înfrângere în ultimele cinci partide disputate în SuperLiga, iar în prima etapă din play-off s-a impus pe teren propriu în faţa celor de la Sepsi, scor 2-1 (în ultimele 13 partide susţinute în campionat, a pierdut o singură dată, 0-4 cu Rapid; în rest au fost nouă succese şi trei remize).

Echipa antrenată de Elias Charalabous este lider şi într-o ierarhie a meciurilor disputate în deplasare în actuala stagiune din SuperLiga, de unde a adus 31 de puncte în sezonul regulat, după nouă victorii, patru egaluri şi două înfrângeri, iar cei mai buni marcatori ai ei în campionat sunt Florinel Coman şi Darius Olariu, fiecare cu câte 14 goluri.

„Singurul lucru pe care îl am în minte acum este să realizez obiectivul pe care îl avem în acest final de sezon. Trebuie să o luăm pas cu pas, avem un meci în deplasare cu Farul. În fotbal lucrurile se schimbă foarte des. Nu ştii ce se poate întâmpla”, a spus Elias Charalambous.

În meciurile directe disputate în sezonul regulat, FCSB s-a impus în tur pe terenul celor de la Farul cu 1-0 (Olaru 58p), pentru ca, în retur, cele două echipe să remizeze în Capitală, scor 1-1 (Cr. Ganea 55a / Larie 90+5p).

Superbet oferă cota 1,33 pentru pronosticul X2: rezultat de egalitate sau victorie pentru oaspeţi în meciul Farul - FCSB.

Farul - FCSB


x2
Cotă

1,33

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol