Sepsi - CFR Cluj, meci contând pentru etapa a 2-a a play-off-ului din campionatul României, este programat, vineri, 29 martie, de la ora 20:30, la Sf. Gheorghe, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 1.

Minge de fotbalFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Sepsi şi CFR Cluj, ambele învinse în prima etapă din play-off, speră să-şi îmbunătăţească poziţiile în clasament şi să reintre în obiectivele fixate la startul sezonului 2023-2024.

Sepsi este pe locul 6, cu 22 de puncte, la şase distanţă de Rapid şi Universitatea Craiova, echipe aflate pe poziţiile de Conference League, şi vine după ce a pierdut în prima etapă din play-off, scor 1-2 în deplasare cu FCSB (are trei victorii, un rezultat de egalitate şi o înfrângere în ultimele cinci meciuri disputate în campionat).

Echipa antrenată de germanul Bernd Storck a înregistrat opt succese, şase remize şi un singur eşec în partidele disputate pe teren propriu în acest sezon din SuperLiga, iar golgheterul ei este Marius Ştefănescu, cu 11 reuşite în campionat.

„Ne-am bucurat, dar nu e de ajuns să intrăm în play-off. Vrem să intrăm în Conference League, trebuie să fim pe locurile trei sau patru”, a declarat patronul celor de la Sepsi, Laszlo Dioszegi.

CFR Cluj ocupă locul 4, cu 27 de puncte, la opt în spatele liderului FCSB, şi vine după un eşec înregistrat în prima etapă din play-off, scor 1-2 pe teren propriu cu Universitatea Craiova (are două victorii, un rezultat de egalitate şi două înfrângeri în ultimele cinci partide disputate în SuperLiga).

În meciurile jucate în deplasare în acest campionat, echipa antrenată de Adrian Mutu a bifat cinci succese, patru remize şi şase eşecuri, iar cel mai bun marcator al ei este Philip Otele, cu 13 goluri în SuperLiga.

De menţionat că, în sezonul regulat, CFR Cluj a avut al doilea cel mai bun atac din campionat, cu 54 de goluri marcate, şi a doua defensivă din SuperLiga, cu 29 de goluri încasate!

CFR Cluj are şi o variantă de rezervă pentru a ajunge în cupele europene, fiind calificată în sferturile de finală din Cupa României, unde o va întâlni, în deplasare, pe Corvinul, într-o singură manşă (câştigătoarea trofeului va accede în Europa League).

„Nu avem titlul ca obiectiv, dar atât timp cât sunt şanse, trebuie să credem în asta. Cupa României este obiectivul nostru, dar CFR Cluj trece printr-un an de reconstrucţie”, a declarat Adrian Mutu.

În meciurile directe disputate în sezonul regulat, cele două echipe şi-au împărţit victoriile, fiecare reuşind să se impună pe teren propriu, CFR Cluj în tur cu 3-0, iar Sepsi în retur cu 2-1.

Superbet oferă cota 1,30 pentru pronosticul X2: rezultat de egalitate sau victorie pentru oaspeţi în meciul Sepsi - CFR Cluj.

Sepsi - CFR Cluj
X2
Cotă
1,30

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol