Oţelul Galaţi - Poli Iaşi, meci contând pentru etapa a 30-a din campionatul României, este programat, luni, 11 martie, de la ora 20:00, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 1.

Minge de fotbalFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Oţelul Galaţi şi Poli Iaşi încheie etapa a 30-a din SuperLiga, ultima din sezonul regulat, cu o partidă în care punctele puse în joc sunt mai importante ca niciodată, în perspectiva luptei dure pentru evitarea retrogradării care se anunţă în play-out.

Oţelul Galaţi este pe locul 11, cu 33 de puncte, cu cinci peste poziţiile retrogradabile, şi vine după o victorie, două rezultate de egalitate şi două înfrângeri înregistrate în ultimele cinci meciuri din campionat, iar în etapa precedentă a pierdut pe terenul celor de la Hermannstadt, scor 1-4.

De menţionat că, în ultimele nouă runde, Oţelul Galaţi a avut doar o victorie, 1-0 acasă cu FCU 1948 Craiova, iar în rest a înregistrat parez rezultate de egalitate şi patru înfrângeri (este echipa cu cele mai multe remize din campionat)!

Echipa antrenată de Dorinel Munteanu este ultima într-o ierarhie a partidelor disputate acasă în această ediţie din SuperLiga, cu doar 13 puncte acumulate după două succese, şapte remize şi cinci eşecuri, iar cel mai bun marcator al ei în campionat este Alexandru Pop, cu 11 goluri.

Poli Iaşi ocupă locul 12, cu 32 de puncte, cu patru mai multe decât Voluntari, care e pe 15, prima poziţie retrogradabilă, şi vine după o victorie, trei rezultate de egalitate şi o înfrângere în ultimele cinci etape din SuperLiga, iar în cea mai recentă rundă a remizat pe teren propriu cu Dinamo, scor 0-0.

Atenţie, Poli Iaşi are trei victorii în ultimele nouă meciuri din SuperLiga, seria mai cuprinzând trei remize şi trei eşecuri!

În partidele disputate în deplasare în acest campionat, echipa antrenată de Leo Grozavu a bifat trei succ ese, patru remize şi şapte eşecuri, iar golgheterul ei este Alin Roman, cu opt reuşite în SuperLiga.

În meciul tur, disputat pe 3 noimebrie 2011, Poli Iaşi a remizat pe teren propriu cu Oţelul Galaţi, scor 1-1, după golurile marcate de Harrison (31), respectiv, Maciel (79).

Superbet oferă cota 1,33 pentru pronosticul 1X: victorie pentru gazde sau rezultat de egalitate în meciul Oţelul Galaţi - Poli Iaşi.

Oţelul Galaţi - Poli Iaşi 1X

Cotă 1,33


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol