Manchester United - Everton, meci contând pentru etapa a 28-a din campionatul Angliei, este programat, sâmbătă, 9 martie, de la ora 14:30, pe Old Trafford, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 1.

Minge de fotbalFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Manchester United, care nu a renunţat la lupta pentru un loc de Champions League, şi Everton, ieşită în afara zonei retrogradării după ce a recuperat patru din cele zece puncte primite ca sancţiune pentru încălcarea fair-play-ului financiar, deschid etapa a 28-a din Premier League.

Manchester United este pe locul 6, cu 44 de puncte, la 11 distanţă de Top 4, şi vine după două înfrângeri consecutive în campionat, 1-2 acasă cu Fulham şi 1-3 pe terenul rivalei locale Manchester City, eşecuri înregistrate după trei victorii la rând.

În acest interval de timp, echipa lui Erik ten Hag a trecut de Nottingham Forest cu 1-0, în deplasare, în optimile de finală din FA Cup, şi va juca pe teren propriu cu Liverpool, pe 17 martie, în sferturile de finală ale competiţiei.

În partidele disputate acasă în acest campionat, „diavolii roşii” au bifat şapte succese, o remiză şi cinci eşecuri, iar golgheterii echipei sunt Scott McTominay şi Rasmus Hojlund (accidentat), fiecare cu câte şapte reuşite în Premier League.

Atenţie, în ultimele nouă runde din campionatul Angliei, Manchester United a avut doar rezultate cu peste 2,5 goluri!

Everton ocupă locul 16, cu 25 de puncte, cu cinci peste poziţiile retrogradabile, şi vine după trei rezultate de egalitate şi două înfrângeri în ultimele cinci etape din campionat, iar în cea mai recentă a pierdut pe teren propriu, scor 1-3 cu West Ham United.

Echipa lui Sean Dyche a ieşit din zona retrogradării odată cu reducerea penalizării de 10 puncte la 6 puncte, dar ar putea risca o nouă sancţiune, tot pentru nereguli financiare!

În partidele disputate în deplasare în acest sezon din Premier League, „caramelele” au bifat cinci succese, trei remize şi cinci eşecuri, iar cel mai bun marcator al echipei în campionat este Abdoulaye Doucoure, cu şase goluri.

De menţionat că Everton n-a câştigat nici un meci oficial în Premier League în 2024 - a bifat cinci rezultate de egalitate şi două înfrângeri - şi nu s-a mai impus pe Old Trafford de 10 ani!

În meciul din tur, disputat pe 26 noeimbrie, 2023, Manchester United a trecut de Everton pe Goodison Park cu 3-0, după golurile marcate de Garnacho (3), Rashford (56p) şi Martial (75).

Superbet oferă cota 1,28 pentru pronosticul 1X: victorie pentru gazde sau rezultat de egalitate în meciul Manchester United - Everton.

Manchester United - Everton 1X

Cotă 1,28


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol