Este primul 8 martie în care campionatul feminin din România este SuperLiga feminină. În timp ce fetele se pregătesc pentru meciurile din play-off-ul și play-out-ul competiției, le urăm atât lor, cât și cititoarelor “La mulți ani” și o zi la superlativ!

SuperLiga feminină se întoarceFoto: Superbet

SuperLiga feminină se întoarce

După sezonul regular, câștigat de echipa feminină a Politehnicii Timișoara, încep partidele din play-off și play-out. Poate fi acesta un sezon în care se pune capăt supremației pe care Olimpia Cluj, acum Universitatea Cluj, o are de ani buni? Iar Poli Femina să câștige titlul? Până la deznodământ, mai sunt destule dispute de jucat, dar spectacolul din campionatul fetelor este fără îndoială demn de urmărit. Acest lucru se vede și în numărul tot mai mare de vizualizări. Spre exemplu, conform frf.ro, partida din noiembrie dintre Farul și Universitatea Cluj a avut 46.000 de vizualizări.

Găsește-ți inspirația în SuperSocial!

În play-off vor juca Politehnica Timișoara, Farul Constanța, Universitatea Cluj și Csikszereda. În mod surprinzător, Universitatea este pe locul 3, cu 26 de puncte, la egalitate cu Farul. Farul se bucură de rezultate, iar în prima etapă a play-off-ului, va juca pe Iclod Arena contra clujencelor. Meciul este programat duminică, 10 martie. Cu fiecare meci văzut ca o adevărată finală, jucătoarele de la malul mării pot produce și ele surpriza la capătul acestui sezon.

Poli Femina le întâlnește sâmbătă de la 13:00 pe jucătoarele de la Csikszereda. În vreme ce în sezonul 22/23, Poli câștiga de fiecare dată în mod clar partidele, ultimele două confruntări H2H au fost mult mai echilibrate la scor, ultima (noiembrie 2023) încheindu-se cu un egal.

În play-out vor evolua Gloria Bistrița, Banat, CSM Alexandria și Târgu Mureș.

În weeked se joacă și ultima etapă a sezonului regular din SuperLiga băieților. Vezi cotele Superbet!

Printre emoțiile restartului SuperLigii, ale florilor și ale urărilor de Ziua Internațională a Femeii, este timpul să ne bucurăm la un SuperNivel de fotbalul feminin românesc. Și să le dorim fetelor o primăvară cu soare în suflet și pe cer!

Conținut sponsorizat de Superbet