Cadiz - Celta Vigo, meci contând pentru etapa a 26-a din campionatul Spaniei, este programat, duminică, 25 februarie, de la ora 15:00, pe Estadio Nuevo Mirandilla, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 3, Orange Sport 4 şi Prima Sport PPV1.

Minge de fotbalFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Cadiz şi Celta Vigo, două echipe aflate în luptă pentru evitarea retrogradării, se întâlnesc într-una dintre cele mai interesante partide ale etapei a 26-a din LaLiga.

Cadiz ocupă locul 18, retrogradabil, cu 17 puncte, la trei distanţă de Celta Vigo, care este pe 17, ultima poziţie care asigură menţinerea în LaLiga, şi vine după două rezultate de egalitate şi trei înfrângeri înregistrate în ultimele cinci meciuri din campionat, în care nu a reuşit să înscrie nici măcar un gol, iar în etapa precedentă a pierdut pe terenul celor de la Osasuna, scor 0-2.

De altfel, andaluzii au avut mereu probleme după promovarea din vara anului 2020, când au revenit după 14 ani în LaLiga, dar au reuşit de fiecare dată să se salveze pe final de sezon (au terminat pe locurile 12, 17 şi, respectiv 14).

În partidele disputate acasă în aceste sezon intern, echipa antrenată de Mauricio Pellegrino a înregistrat două succese, şase remize şi patru eşecuri, iar golgheterul ei este Chris Ramos, cu cinci reuşite în LaLiga (Cadiz are cel mai slab ataca din campionat, cu doar 15 goluri marcate).

Celta Vigo este locul 17, cu 20 de puncte, cu doar trei peste poziţiile retrogradabile, şi vine după o victorie şi patru înfrângeri în ultimele cinci meciuri din campionat, iar în etapa precedentă a pierdut pe teren propriu, scor 1-2 cu Barcelona.

Galicienii au a patra cea mai slabă defensivă din La Liga, cu 37 de goluri încasate până acum, şi este echipa cu cele mai puţine cartonaşe galbene, 40, o medie de puţin peste 1,5 pe meci.

Din deplasarile efectuate în actuala ediţie din LaLiga, echipa antrenată de Rafa Benitez s-a întors cu 10 puncte, după două succese, patru remize şi şase eşecuri, iar cel cel mai bun marcator al ei este Jorgen Strand Larsen cu nouă goluri în campionat.

În meciul din tur, disputat pe 9 decembrie 2023, Celta Vigo a remizat pe teren propriu cu Cadiz, scor 1-1, după golurile marcate de Larsen (57), respectiv, Chris Ramos (16): oaspeţii au evoluat în zece din minutul 33, după eliminarea lui Victor Chust.

Superbet oferă cota 1,40 pentru pronosticul X2: rezultat de egalitate sau victorie pentru oaspeţi în meciul Cadiz - Celta Vigo.

Cadiz - Celta Vigo
X2
Cotă
1,40

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol