Dinamo - Voluntari, meci contând pentru etapa a 21-a din campionatul României, este programat, vineri, 22 decembrie, de la ora 20:30, pe Stadionul Arcul de Triumf din Bucureşti, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 1.

Minge de fotbalFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Dinamo şi Voluntari se întâlnesc în ultimul meci al etapei a 21-a din SuperLiga şi al acestui an, campionatul urmând a se relua vineri, 19 ianuarie 2024.

Dinamo este pe locul 15, cu 13 puncte, la 10 distanţă de poziţiile de baraj, şi a început să spere într-o minune după victoria din runda precedentă, 2-0 în deplasare cu Botoşani, prima după patru luni (bucureştenii n-au mai câştigat de 14 etape, mai precis de pe 19 august, 3-2 în deplasare chiar cu Voluntari), în condiţiile în care „câinii roşii” veneau după cinci înfrângeri consecutive.

În meciurile disputate pe teren propriu în acest campionat, echipa antrenată acum de Zeljko Kopic a înregistrat un succes, trei remize şi şase eşecuri, iar golgheterul ei este Goncalo Gregorio, cu patru reuşite în SuperLiga (Dinamo este echipa cu cel mai modest atac din competiţie, cu doar 12 goluri).

„Va fi un meci greu cu Voluntari. Sunt o echipă stabilă, au identitate de joc. Avem ambiţia să mergem şi să câștigăm. Ne vom pregăti şi vom fi pregătiţi să obţinem cele trei puncte”, a declarat Zeljko Kopic.

Voluntari ocupă locul 13, cu 24 de puncte, tot atâtea câte are şi UTA, echipa de pe 12, ultima poziţie care asigură menţinerea în SuperLiga, şi vine după două victorii, două rezultate de egalitate şi o înfrângere în ultimele cinci meciuri din campionat, eşecul fiind înregistrat chiar în etapa precedentă, 0-1 pe teren propriu cu FCU 1948 Craiova.

Echipa antrenată de Marin Dună („principalul” din actele oficiale) şi Ilie Poenaru a bifat trei succese, patru egaluri şi trei eşecuri în partidele disputate în acest sezon din SuperLiga în deplasare, iar cei mai buni marcatori al echipei ilfovene sunt Andrei Dumiter şi Adam Nemec, fiecare cu câte cinci goluri înscrise în campionat.

„Vine meciul cu Dinamo şi nu ne gândim la play-off. Ne gândim să luăm cele trei puncte. Trebuie să ţinem pasul cu echipele de la mijlocul clasamentului. Trebuie să luăm puncte şi să rămânem în această grupă de cinci-şase echipe. Se joacă până la final”, a declarat Marin Dună.

În partida din tur, disputată pe 19 august, în etapa a 6-a, Dinamo s-a impus pe terenul celor de la Voluntari cu 3-2, după golurile marcate de Gregorio (24), Cr. Costin (46) şi Larrucea (87), respectiv, Matricardi (18) şi Neemc (80).

Superbet oferă cota 1,45 pentru pronosticul 1X: victorie pentru gazde sau rezultat de egalitate în meciul Dinamo - Voluntari.

Dinamo - Voluntari


1X
Cotă

1,45

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol