FCU 1948 Craiova - Sepsi, meci contând pentru etapa a 17-a din campionatul României, este programat, luni, 27 noiembrie, de la ora 17:30, pe Stadionul Ion Oblemenco, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 2.

Minge de fotbalFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

FCU 1948 Craiova şi Sepsi, două echipe care şi-au propus accederea în play-off la startul sezonului, sunt tot mai departe de obiectiv, ba, în cazul oltenilor, aceştia sunt mai aproape de retrogradare. În ediţia trecută de campionat, cele două echipe s-au aflat în luptă directă pentru un loc în primele şase, iar câştig de cauză au avut covăsnenii, la rejucarea unui meci suspendat din cauza fanilor din Bănie.

FCU 1948 Craiova este pe locul 14, cu 15 puncte, la 10 distanţă de locurile de play-off (Hermannstadt şi Petrolul sunt pe 5 şi 6, cu câte 25 de puncte) şi la cinci peste primul direct retrogradabil (ocupat de Dinamo, cu 10 puncte).

Echipa antrenată de italianul Giovanni Constantino vine după trei remize şi două înfrângeri în ultimele cinci meciuri (n-a mai câştigat de opt partide în campionat, de la 1-0 pe terenul lui Dinamo pe 15 septembrie), iar în etapa precedentă a pierdut în deplasare cu FCSB, scor 1-2.

FCU 1949 Craiova a înregistrat două victorii, un egal şi cinci înfrângeri în cele opt partide disputate în acest sezon pe teren propriu, iar cel mai bun marcator al echipei este Aurelian Chiţu, cu nouă goluri în SuperLiga (oltenii au una dintre cele mai modeste defensive din campionat, cu 30 de goluri încasate).

Sepsi ocupă locul 9, cu 20 de puncte, la cinci în urma celor de la Hermannstadt şi de la Petrolul, echipele de pe 5 şi 6, ultimele poziţii care asigură prezenţa în play-off, şi vine după două victorii, două egaluri şi un eşec în ultimele cinci meciuri, iar în precedentele două etape a remizat de fiecare dată pe teren propriu, 0-0 atât cu Petrolul, cât şi cu Rapid.

Echipa antrenată de Liviu Ciobotariu are două succese, un egal şi cinci eşecuri în cele opt meciuri disputate în deplasare în această stagiune (în care a înscris doar de şapte ori), iar cei mai buni marcatori ai ei sunt Isnik Alimi şi Pavol Safranko, fiecare cu câte patru goluri în SuperLiga.

În partida din tur, disputată pe 21 iulie 2023, Sepsi s-a impus pe teren propriu în faţa celor de la FCU 1948 Craiova, cu 1-0, graţie golului marcat de Rondon (89).

Superbet oferă cota 1,47 pentru pronosticul X2: rezultat de egalitate sau victorie pentru oaspeţi în meciul FCU 1948 Craiova - Sepsi.

FCU 1948 Craiova - Sepsi
X2
Cotă
1,47

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol