Celta Vigo - Real Madrid, meci contând pentru etapa a 3-a din campionatul Spaniei, este programat, vineri, 25 august, de la ora 22:30, pe Estadio Municipal de Balaidos, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 2, Orange Sport 2 şi Prima Sport 1.

Minge de fotbalFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Celta Vigo şi Real Madrid se întâlnesc într-un meci al marilor orgolii la nivelul băncilor tehnice, Rafael Benitez urmând să se confrunte cu Carlo Ancelotti la două decenii de la marile partide dintre Liverpool şi Milan din finalele Ligii Campionilor (spaniolul s-a impus în 2005, iar italianul şi-a luat revanşa în 2007).

Celta Vigo, care s-a salvat de la retrogradare în ultima etapă a stagiunii precedente, a început cum nu se poate mai prost noua ediţie din LaLiga şi este fără victorie după primele două etape, 0-2 acasă cu Osasuna şi 1-1 în deplasare cu Real Sociedad.

Din această vară, în care a aniversat 100 de la înfiinţare, echipa din Galicia este antrenată de Rafael Benitez, revenit în Spania după şapte ani, perioadă petrecută la Newcastle, Dalian (China) şi Everton, şi care a pregătit-o ultima oară în LaLiga chiar pe Real Madrid, în sezonul 2015-2016, de la care a fost demis însă după doar şase luni.

Rafael Benitez are un palmares impresionant, câştigând două campionate în Spania şi Cupa UEFA cu Valencia, Cupa Angliei, Liga Campionilor şi Supercupa Europei cu Liverpool, Supercupa Italiei şi CM al cluburilor cu Inter, Europa League cu Chelsea, Cupa Italiei şi Supercupa Italiei cu Napoli, la care se adaugă promovarea în Premier League cu Newcastle (locul 1 în Championship).

Real Madrid, locul 2 în sezonul trecut, a început în forţă actuala stagiune, cu două victorii, ambele în deplasare, 2-0 cu Athletic Bilbao şi 3-1 cu Almeria, noul star al echipei fiind Jude Bellingham, care a marcat deja de trei ori şi l-a făcut uitat pe golgheterul Karim Benzema.

Carlo Ancelotti, revenit la Real Madrid în vara lui 2021 (primul mandat l-a avut în perioada 2013-2015), este cel mai titrat antrenor din lume la nivel de club, fiind campion în Italia (cu Milan), Anglia (cu Chelsea), Franţa (cu PSG), Spania (cu Real Madrid) şi Germania (cu Bayern Munchen), de patru ori câştigător al Champions League şi tot de patru ori al Supercupei Europei (de câte două ori cu Milan şi de câte două ori cu Real Madrid), şi câştigător de trei ori al CM al cluburilor (o dată cu Milan şi de două ori cu Real Madrid).

În campionatul trecut, Real Madrid s-a impus în ambele partide cu Celta Vigo, 4-1 în tur, în deplasare, şi 2-0 în retur, pe teren propriu, „albii” fiind neînvinşi în Galicia din 2014.

Superbet oferă cota 1,47 pentru pronosticul PsF2: oaspeţii să conducă la pauză sau să se impună la final în meciul Celta Vigo - Real Madrid.

Celta Vigo - Real Madrid PsF2


Cotă 1,47


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol