Glasgow Rangers - PSV Eindhoven, meci contând pentru prima manşă a play-off-ului din Liga Campionilor, este programat marţi, 22 august, de la ora 22:00, pe Ibrox Park, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 1.

Minge de fotbalFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Glasgow Rangers, vicecampioana Scoţiei, şi PSV Eindhoven, vicecampioana Olandei, se întâlnesc în cel mai echilibrat duel din barajul pentru grupele Champions League.

Glasgow Rangers a terminat pe locul 2 în ultima ediţie din Scottish Premier League, la şapte puncte în urma marii rivale Celtic Glasgow, şi a intrat în direct în turul al treilea preliminar din Champions League, în care a trecut de Servette Geneva, după 2-1 pe teren propriu (Ianis Hagi a intrat în minutul 78) şi 1-1 în deplasare (românul a fost rezervă neutilizată).

În campionatul intern, echipa antrenată de Michael Beale a debutat cu o înfrângere pe terenul lui Kilmarnock, scor 0-1, apoi a trecut cu 4-0 pe teren propriu de Livingston, meciuri în care Ianis Hagi a rămas de fiecare dată pe banca de rezerve.

În schimb, în cea mai recentă partidă, în care Glasgow Rangers s-a impus pe teren propriu cu 2-1 în faţa celor de la Greenock Morton (liga a doua), în turul al doilea din Cupa Ligii, Ianis Hagi a fost tot rezervă, dar a intrat pe teren în minutul 56.

PSV Eindhoven a terminat sezonul trecut pe locul doi în Eredivisie, la şapte puncte în urma campioanei Feyenoord, dar a reuşit să câştige Cupa Olandei, 1-1 după 90 şi, respectiv 120 de minute, 3-2 după penalty-uri, cu Ajax Amsterdam, într-o finală disputată la Rotterdam.

Echipa antrenată de Peter Bosz a început aventura europeană tot în turul al treilea preliminar din Champions League, în care a trecut de Sturm Graz, după o dublă victorie, 4-1 acasă şi 3-1 pe terenul adversarei.

Pe plan intern, PSV Eindhoven are un start de sezon impecabil: a cucerit Supercupa Olandei (Trofeul "Johan Cruijff") după 1-0 cu Feyenoord chiar la Rotterdam, pe De Kuip, iar în campionat a câştigat ambele partide de până acum, 2-0 acasă cu FC Utrecht şi 3-1 în deplasare cu Vitesse Arnhem.

Cele două echipe s-au confruntat ultima oară în sezonul trecut, în aceeaşi fază a competiţiei, când au remizat în tur, în Scoţia, scor 2-2, pentru ca, în returul din Olanda, Glasgow Rangers să se impună în faţa lui PSV Eindhoven cu 1-0.

Superbet oferă cota 1,53 pentru pronosticul 1X: victorie pentru gazde sau rezultat de egalitate în meciul Glasgow Rangers - PSV Eindhoven.

Glasgow Rangers vs PSV Eindhoven 1X
Cotă 1,53

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol