​FCSB - CSKA 1948 Sofia, meci contând pentru manşa a doua a turului al doilea preliminar din Conference League, este programat, joi, 3 august, de la ora 21:30, pe Stadionul Arcul de Triumf din Bucureşti, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1 şi Prima Sport 1.

Minge de fotbalFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

FCSB are prima şansă la calificare după ce în prima manşă s-a impus pe terenul celor de la CSKA 1948 Sofia cu 1-0, după golul marcat de Fl. Coman în min. 28 (meciul retur se va disputa fără spectatori).

FCSB are un parcurs perfect în acest debut de sezon, cu patru victorii obţinute în tot atâtea meciuri, trei în SuperLiga, 3-1 cu FCU 1948 Craiova (d), 2-1 cu Dinamo (a) şi 2-0 cu Oţelul Galaţi (d), şi una în Conference League, 1-0 cu CSKA 1948 Sofia (d).

„Dacă am emoţii când i-am bătut acolo şi i-am văzut cum sunt, atunci mă las de fotbal şi-mi văd de treaba mea şi mă apuc de oi! Dacă mă scot bulgarii, mă las de fotbal şi mă apuc de oi! Tot las şi mă apuc de oi! Vom juca cu cea mai bună echipă”, a declarat Gigi Becal înaintea meciului FCSB - CSKA 1948 Sofia.

Elias Charalambous, antrenorul celor de la FCSB, se va putea baza la meciul retur cu CSKA 1948 Sofia şi pe Risto Radunovic (refăcut după o uşoară accidentare), Damjan Djokoviv (care revine după o supendare) şi Vlad Chiricheş (trecut deja pe lista UEFA).

„Acum ne putem concentra pe meciul cu CSKA 1948 Sofia. Avem avantaj de 1-0, dar nimic nu e jucat. Calificarea se va decide joi seară, mai avem un meci de rezolvat”, a declarat Elias Charalambous.

CSKA 1948 Sofia are două victorii din tot atâtea meciuri în campinat, 2-1 în deplasare cu Levski Sofia şi 3-0 acasă cu Pirin Blagoevgrad, şi şi-a amânat meciul de la finalul săptămânii trecute, de pe terenul celor de la Arda Kardzhali.

CSKA 1948 Sofia este la debutul absolut în Europa, după ce a terminat pe locul 3 în ultima ediţie a campionatului din Bulgaria, la 19 puncte în urma campioanei Ludogorets Razgrad (s-a jucat sistem regulat, 30 de etape, apoi primele şase au acces în play-off, unde fiecare echipă a jucat cinci partide).

CSKA 1948 Sofia a fost înfiinţată în 2016, ca urmare a revoltei fanilor din cauza fuziunii dintre istorica CSKA Sofia, care se confrunta cu mari probleme financiare, şi Litex Lovech, şi a plecat la drum din liga a patra!

Antrenor este Atanas Ribarski, un fost fotbalist mediocru, retras la doar 27 de ani, şi care în ultimele sezoane a fost „secund” şi „intermar”, iar din această vară a fost numit, oficial, ca „principal”.

Câştigătoarea „dublei” dintre FCSB şi CSKA 1948 Sofia va juca în turul al treilea preliminar din Conference League cu vicecampioana Danemarcei, Nordsjaelland (primul meci pe teren propriu, pe 10 august, iar returul în deplasare, pe 16 august).

Superbet oferă cota 1,50 pentru pronosticul PsF1: gazdele să conducă la pauză sau să se impună la final, în timpul regulamentar de 90 de minute, în meciul FCSB - CSKA 1948 Sofia.

FCSB - CSKA 1948 Sofia PsF1


Cotă 1,50


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol