​Petrolul - Voluntari, meci contând pentru etapa a 3-a din campionatul României, este programat, luni, 31 iulie, de la ora 18:30, pe Stadionul Ilie Oană din Ploieşti, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 2.

Minge de fotbalFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Petrolul şi Voluntari, două echipe care nu şi-au ascuns ambiţiile de play-off la startul acestui campionat, se întâlnesc într-una dintre cele mai echilibrate partide ale etapei a 3-a din SuperLiga.

Petrolul a început noul sezon cu un egal acasă, 1-1 cu U Cluj, scor la care Constantin Budescu a ratat un penalty, după care a urmat partida din deplasare cu Botoşani, care s-a terminat tot 1-1, scor la care, de data aceasta, Gheorghe Grozav a ratat o lovitură de la 11 metri!

Echipa antrenată de Florin Pîrvu s-a întărit spectaculos în acestă vară, cu Sergiu Hanca (Universitatea Craiova), Alexandru Muşi (FCSB, împrumut), Pedro Justiniano (Radomiak, împrumut), Mihai Eșanu (Chindia), Zoran Petrovic (Buducnost), Guilherme Garutti (Mioveni), George Gavrilaș (Metaloglobus), Lukas Zima (Genoa) şi Iustin Răducan (CSA Steaua).

„Suntem pregătiţi pentru acest duel. Avem mentalitate de învingători, aşa trebuie să fie la Petrolul, acasă şi-n deplasare. Vom face un meci bun şi vom aduce cele trei puncte. Avem nevoie de suporteri pentru că împreună suntem mai puternici, iar la final vrem să îi facem fericiţi”, a declarat Florin Pîrvu.

Voluntari a bifat un succes, 2-1 pe teren propriu cu Botoşani, şi un eşec, 1-4 în deplasare cu Farul Constanţa, în primele două etape din acest sezon, pe care l-a început cu un nou antrenor, Ilie Poenaru (acesta nu are licenţa Pro, astfel că, în actele oficiale, funcţia îi aparţine lui Marin Dună).

„Ne cunoaştem de foarte mult timp, nu cred că vom da sfaturi diferite, ne înţelegem din priviri. Noi chiar lucrăm cot la cot. Noi respectăm regulamentul, muncim şi sperăm să avem rezultate”, a declarat Marin Dună.

În această vară, ilfovenii s-au despărţit de Mihai Popa şi Ulrich Meleke, dar i-au adus pe Octavian Vîlceanu (revenit după împrumtul la Petrolul), Radu Boboc (Farul) şi Ljuban Crepulja (Rapid).

De la Voluntari s-a remarcat în mod deosebit George Merloi, fotbalist care a evoluat şi în Franţa, care a marcat deja de trei ori în acest debut de sezon, fiind unul dintre golgheterii campionatului.

Petrolul şi Voluntari şi-au împărţit victoriile în sezonul regulat al campionatului trecut, fiecare câştigând pe terenul adversarei cu acelaşi scor, 1-0, pentru ca în play-out să se înregistreze o remiză, scor 2-2 pe terenul ilfovenilor.

Superbet oferă cota 1,42 pentru pronosticul 1X: victorie pentru gazde sau rezultat de egalitate în meciul Petrolul - Voluntari.

Petrolul - Voluntari 1X

Cotă 1,42


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol