Servette - Genk, meci contând pentru prima manşă a turului al doilea preliminar din Liga Campionilor, este programat, marţi, 25 iulie, de la ora 21:30, pe Stade de Geneve, şi va fi transmis în direct de site-ul superbet.ro (live stream).

Minge de fotbalFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Servette şi Genk se întâlnesc într-una dintre cele mai echilibrate „duble” din aceasă fază a Ligii Campionilor.

Servette a terminat pe locul 2 ultima ediţie din Swiss Super League, la 16 puncte în urma campioanei Young Boys Berna (sunt zece echipe în campionat, se joacă două tururi şi două retururi), şi revine în Liga Campionilor după 23 de ani.

Echipa din Geneva este antrenată din această vară de Rene Weiler, un fost fundaş cu o selecţie în naţionala Elveţiei (campion cu Anderlecht în Belgia şi cu Al Ahly în Egipt ca tehnician), care l-a înlocuit pe Alain Geiger, cel care a condus-o timp de cinci ani şi care a promovat-o în 2019 în prima ligă.

Servette a început cu o victorie noua ediţie din Swiss Super League, scor 3-1 pe terenul celor de la Grasshopper Zurich, după ce a câştigat şi cele patru amicale din vară, 4-0 cu Neuchatel Xamax, 1-0 cu Nyon, 2-0 cu Cercle Brugge şi 5-2 cu Rappersvil.

Genk a terminat pe locul 1 sezonul regulat din Pro League, dar s-a clasat pe locul 2 în play-off, la un singur punct în urma campioanei Antwerp (noua ediţie a campionatului belgian va începe pe 29 iulie).

Genk a pierdut titlul în ultimul meci, chiar cu Antwerp, de pe teren propriu, scor 2-2, când a fost egalată la ultima fază, după un gol marcat de Toby Alderweireld, fundaşul central care a făcut carieră la Ajax Amsterdam, Atletico Madrid şi Tottenham.

Din vara anului trecut, Genk este antrenată de Wouter Vranken, fostul ei mijlocaş (2006-2008), care ca tehnician are în palmares o cupă câştigată cu Mechelen în 2019.

În această vară, Genk a jucat patru meciuri amicale, în care a înregistrat două victorii, 3-0 cu Tienene şi 2-0 cu Burnley, un egal, 1-1 cu Sporting Lisabona, şi o înfrângere, 2-3 cu PAOK Salonic.

Servette şi Genk se întâlnesc în premieră, iar manşa a doua este programată, marţi, 2 august, de la ora 20:00.

Superbet oferă cota 1,45 pentru pronosticul X2: rezultat de egalitate sau victorie pentru oaspeţi în meciul Servette - Genk.

Servette - Genk
X2
Cotă
1,45

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol