Manchester United - Chelsea, meci restant contând pentru etapa a 32-a din campionatul Angliei, este programat, joi, 25 mai, de la ora 22:00, pe Old Trafford, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 1.

Minge de fotbalFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Manchester United are nevoie de un singur punct în restanţa cu Chelsea pentru a-şi asiguta prezenţa în viitoare ediţie a Champions League, în timp ce londonezii speră să mai salveze pe final din impresia unui sezon complet ratat.

Manchester United este pe locul 4, cu 69 de puncte, cu trei mai multe decât echipa de pe locul 5, Liverpool, şi are nevoie de o remiză în ultimele două partide, restanţa cu Chelsea şi meciul din ultima etapă cu Fulham, tot de pe teren propriu, pentru a reveni, după doar un sezon de absenţă, în Liga Campionilor.

Echipa antrenată de Erik ten Hag vine după o victorie obţinută în etapa precedentă, scor 1-0 pe terenul celor de la Bournemouth, şi se pregăteşte pentru a doua finală internă, cea din Cupa Angliei, contra rivalei locale Manchester City (3 iunie, Wembley, Londra), după ce a câştigat deja Cupa Ligii (2-0 cu Newcastle în ultimul act).

Chelsea ocupă locul 12, cu 43 de puncte, departe de locurile europene, dar şi de cele retrogradabile, şi va rata cupele europene pentru prima oară după 25 de ani (perioadă în care a cucerit de două ori Champions League, de două ori Europa League, o dată Cupa Cupelor, de două ori Supercupa Europei şi o dată Campionatul Mondial al Cluburilor).

Echipa antrenată de Frank Lampard, care îi va lăsa locul, la finalul campionatului, lui Mauricio Pochettino, vine după o înfrângere suferită în deplasare, 0-1 cu Manchester City, în condiţiile în care „cetăţenii” au aliniat la start o echipă alcătuită din rezerve.

De fapt, Chelsea are o singură victorie în ultimele două luni şi jumătate, 3-1 în deplasare cu Bournemouth (3-1), în rest bifând trei egaluri şi şapte înfrângeri (plus alte două eşecuri cu Real Madrid în sferturile de finală ale Ligii Campionilor).

Cele două echipe au terminat la egalitate de fiecare dată în ultimele cinci partide, iar în meciul din tur Chelsea şi Manchester United au remizat pe Stamford Bridge, scor 1-1, după golurile marcate de Jorginho (87p), respectiv, Casemiro (90+4).

Superbet oferă cota 1,18 pentru pronsticul 1X: victorie pentru gazde sau rezultat de egalitate în meciul Manchester United - Chelsea.

Manchester United - Chelsea 1X

Cotă 1,18


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol