Bayern Munchen - PSG, meci contând pentru manşa a doua a optimilor de finală din Liga Campionilor, este programat, miercuri, de la ora 22:00, pe Allianz Arena, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 1.

Minge de fotbalFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Bayern Munchen pleacă favorită la calificare în faţa lui PSG, după ce s-a impus în meciul tur din optimile de finală ale Champions League, acum trei săptămâni, la Paris, cu 1-0 (Coman 53).

Bayern Munchen este lider în Bundesliga, la egalitate de puncte cu Borussia Dortmund, şi vine după o victorie în ultima etapă de campionat, 2-1 pe terenul lui VfB Stuttgart, care a urmat derby-ului de clasament cu Union Berlin, câştigat acasă cu 3-0.

Benjamin Pavard este suspendat în urma cartonașului roșu încasat în turul de pe Parc des Princes, dar vor mai lipsi şi Manuel Neuer, Noussair Mazraoui şi Lucas Hernandez, toţi accidentaţi.

Pentru a juca în optimile de finală din Liga Campionilor, echipa antrenată de Julian Nagelsmann a câştigat într-o manieră categorică o grupă din care au mai făcut parte Inter Milano, Barcelona şi Viktoria Plzen, cu şase victorii din şase meciuri şi golaveraj 18-2.

De menţionat că Bayern Munchen s-a calificat în nouă din ultimele 10 sezoane în sferturile de finală din Champions League.

Bayern Munchen a cucerit de şase ori trofeul Champions League, ultima oară în sezonul 2019-2020, când câştiga finala cu Paris Saint Germain, 1-0 la Lisabona.

PSG este lider detaşat în Ligue 1, cu opt puncte peste rivala Olympique Marseille, şi vine după o serie de trei victorii consecutive în campionat, ultima pe Parc des Princes, scor 4-2 cu FC Nantes.

Kylian Mbappe a scris istorie în ultimul meci din campionat, în care a devenit cel mai bun marcator din istoria lui PSG, cu 201 goluri, la doar 24 de ani.

Pentru returul cu Bayern Munchen, Neymar, Achraf Hakimi, Presnel Kimpembe şi Renato Sanches sunt accidentaţi, iar Marquinhos s-a accidentat la ultima partidă şi este incert.

Echipa antrenată de Christophe Galtier s-a calificat în această fază a competiţiei după ce a terminat pe locul 2 o grupă câştigată de Benfica şi din care au mai făcut parte Juventus şi Maccabi Haifa, în care a bifat patru victorii şi două remize.

Cea mai mare performanţă a parizienilor în Champions League este finala disputată în sezonul 2019-2020, pierdută chiar în faţa lui Bayern Munchen, scor 0-1 la Lisabona.

Superbet oferă cota 1,47 pentru pronosticul GG: ambele echipe să marcheze, în timpul regulamentar de 90 de minute, în meciul Bayern Munchen - PSG.

Bayern Munchen - PSG GG


Cotă 1.47


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol