Lazio - Sampdoria, meci contând pentru etapa a 24-a din campionatul Italiei, este programat, luni, 27 februarie, de la ora 21:45, pe Stadio Olimpico din Roma, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 2, Orange Sport 2 şi Prima Sport 2.

Stadion de fotbalFoto: Esra Keskin Senay | Dreamstime.com

Lazio şi Sampdoria se întâlnesc în etapa a 24-a din Serie A, într-o partidă care se anunţă interesantă, în ciuda locurilor ocupate în clasament şi a obiectivelor pe care le au cele două echipe în această ediţie de campionat.

Lazio, care luptă pentru una dintre primele patru poziţii din Serie A, pentru a evolua în sezonul viitor din Champions League, vine după remiza de pe terenul lui CFR Cluj, scor 0-0, în urma căreia s-a calificat în optimile de finală ale Conference League (s-a impus cu 1-0 în prima manşă).

Echipa antrenată de Maurizio Sarri nu trece însă prin cea mai bună formă în campionat, unde a câştigat în etapa precedentă, 2-0 în deplasare cu Salernitana, după două remize (1-1 acasă cu Fiorentina şi 1-1 în deplasare cu Verona) şi o înfrângere (0-2 acasă cu Atalanta).

În meciurile de pe teren propriu din acest sezon, Lazio are şase victorii, trei remize şi trei înfrângeri, iar cel mai bun marcator al echipei este Ciro Immobile, cu nouă goluri.

Sampdoria are o misiune aproape imposibilă de a se salva de la retrogradare, ocupând în acest moment locul 19 din 20, cu doar 11 puncte acumulate după 23 de etape, aflându-se la o distanţă semnificativă de prima poziţie care asigură menţinerea în Serie A.

Cu doar două puncte câştigate în ultimele şapte meciuri de campionat, echipa pregătită acum de Dejan Stankovic merge la Roma după ce a pierdut în etapa precedentă, pe teren propriu, scor 1-2 cu Bologna.

Sampdoria are două victorii, două remize şi şapte înfrângeri în partidele disputate în deplasare în această stagiune din Serie A, iar golgheterul echipei este Manolo Gabbiadini, cu patru reuşite.

În meciul tur dintre cele două echipe, Sampdoria şi Lazio au remizat pe Stadio Luigi Ferrais din Genova, scor 1-1, după golurile marcate de Manolo Gabbiadini (90+2), respectiv, Ciro Immobile (21).

Superbet oferă cota 2,05 pentru pronosticul Pauză/Final 1/1: gazdele să conducă la pauză şi să se impună la final în meciul Lazio - Sampdoria.

Lazio - Sampdoria 1/1


Cotă 2.05


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol

„Sursa foto: Dreamstime