Milan - Torino, meci contând pentru etapa a 22-a din campionatul Italiei, este programat, vineri, 10 februarie, de la ora 21:45, pe San Siro, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 2, Orange Sport 2 şi Prima Sport 2.

Minge de fotbalFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Milan şi Torino se întâlnesc în primul meci al etapei a 22-a din Serie A, cele două echipe fiind în acest moment vecine de clasament.

Milan este pe locul 6, cu 38 de puncte, la un punct în urma lui Lazio (locul 4) şi la două puncte în urma celor de la Roma (locul 3), cu care luptă pentru o poziţie de UEFA Champions League, în condiţiile în care distanţa faţă de liderul Napoli este deja de 18 puncte.

Echipa antrenată de Stefano Pioli traversează una dintre cele mai proaste perioade din istoria clubului şi vine după două remize şi trei înfrângeri în ultimele cinci partide de campionat, perioadă în care a pierdut Supercupa Italiei, 0-3 cu Inter la Riad, în Arabia Saudită, şi a fost eliminată din Cupă, 0-1 acasă chiar cu Torino.

Pe teren propriu, „diavolii” au bifat şapte victorii, un egal şi două înfrângeri (locul patru într-un clasament al meciurilor disputate acasă în campionat), iar cel mai bun marcator al echipei este portughezul Rafael Leao, cu opt goluri în acest sezon de Serie A.

În aceste condiţii, Milan aşteaptă cu emoţii „dubla” cu Tottenham din optimile de finală ale UEFA Champions League, unde a ajuns după ce a terminat pe locul doi într-o grupă cu Chelsea, RB Salzburg şi Dinamo Zagreb.

Torino ocupă locul 7, cu 30 de puncte, departe însă de zona locurilor europene, şi vine pe San Siro după două victorii, două remize şi o înfrângere în campionat, perioadă în care a trecut de Milan în optimile de finală ale Cupei Italiei (1-0 în deplasare), dar a fost eliminată în „sferturi” de Fiorentina, scor 1-2 în deplasare.

Echipa antrenată de Ivan Juric este pe locul opt într-un clasament al meciurilor din deplasare disputate în Serie A, cu patru victorii, trei remize şi patru înfrângeri, iar golgheterii trupei granata sunt Aleksei Miranchuk, Nikola Vlasic şi Antonio Sanabria, fiecare cu câte patru reuşite în această ediţie de campionat.

În ultimul meci direct din Serie A, disputat în tur, pe 30 octombrie 2020, Torino s-a impus pe teren propriu în faţa lui Milan cu 2-1, goluri marcate de Djidji (35), Miranchuk (37), respectiv, Messias (67).

Superbet oferă cota 1,85 pentru pronosticul 1: victorie pentru gazde în meciul Milan - Torino.

Milan - Torino 1

Cotă 1.85


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol