Rapid - FC Voluntari, meci contând pentru etapa a 24-a din campionatul României, este programat, sâmbătă, 4 februarie, de la ora 20:00, pe Stadionul Giuleşti, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 1.

Mingi de fotbalFoto: RTS / Shutterstock Editorial / Profimedia

Rapid şi FC Voluntari se întâlnesc într-unul dintre cele mai interesante meciuri ale etapei a 24-a din SuperLiga, mai ales că se anunţă, din nou, un stadion plin în Giuleşti.

Rapid este pe locul 3 în clasament, cu 42 de puncte după 23 de etape, la opt puncte în urma liderului CFR Cluj, şi vine după două rezultate contradictorii, o victorie la pas cu Sepsi, scor 3-0 pe teren propriu („triplă” Dugandzic), şi un egal chinuit şi norocos cu U Cluj, scor 0-0 în deplasare.

Echipa antrenată de Adrian Mutu se îndepărtează de locul 1, dar a revenit pe ultima treaptă a podiumului după ce a profitat de paşii greşiţi ai celor de la FCSB şi Universitatea Craiova.

Rapid este cea mai bună echipă din SuperLiga pe teren propriu, fiind şi singura neînvinsă acasă, cu 27 de puncte strânse din 11 partide, opt victorii şi trei egaluri, iar principalul marcator al giuleştenilor este atacantul croat Marko Dugandzic, cu 12 goluri, cu două mai puiţine decât golgheterul campionatului, Andrea Compagno (FCSB).

FC Voluntari a început prost anul 2023, cu două înfrângeri, 1-2 cu U Cluj (d) şi 0-1 cu CFR Cluj (a), şi cu 26 de puncte acumulate din 23 de partide se află la doar două puncte peste locurile de baraj şi la şase puncte peste poziţiile direct retrogradabile.

Ilfovenii sunt la şase puncte distanță de primul loc de play-off şi au nevoie de un parcurs perfect în ultimele şapte meciuri din sezonul regulat pentru a mai spera la repetarea performanţei din stagiunea precedentă.

Cu 11 puncte din 11 meciuri (şase dintre ele venind după două victorii), trupa pregătită de Liviu Ciobotariu este o echipă care joacă bine în deplasare, ilfovenii fiind şi una dintre puţinele echipe din campionat cu doi marcatori importanţi, Vitalie Damaşcan (şapte goluri) şi Adam Nemec (şase goluri).

În meciul din tur, disputat pe 3 septembrie 2022, Rapid s-a impus în deplasare în faţa celor de la FC Voluntari, scor 1-0, graţie golului marcat de Dugandzic în minutul 60.

Superbet oferă cota 1,95 pentru pronosticul 1: victorie pentru gazde în meciul Rapid - FC Voluntari.

Rapid - FC Voluntari 1

Cotă 1.95


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol