CFR Cluj - Hermannstadt, meci contând pentru etapa a 21-a din campionatul României, este programat, marţi, 20 decembrie, de la ora 20:00, pe Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 1.

Mingi de fotbalFoto: RTS / Shutterstock Editorial / Profimedia

CFR Cluj şi Hermannstadt se întâlnesc în ultima partidă a anului 2022 din SuperLiga, una care o poate urca pe campioana României, în cazul unei victorii, pe locul 1 în clasament.

CFR Cluj poate încheia anul 2022 în stil de mare campioană: trupa din Gruia este calificată în 16-imile de finală ale UEFA Confernece League, va juca în sferturile de finală ale Cupei României, iar cu o victorie în faţa lui Hermannstadt va urca pe locul 1 în SuperLiga.

Ardelenii au moralul excelent după victoria din restanţa cu FCSB, scor 1-0 pe Arena Naţională, şi ocupă locul 2, cu 44 de puncte după 20 de etape, la un singur punct în urma liderului Farul Constanţa, peste care poate trece doar în cazul unui succes contra sibienilor.

Echipa antrenată de Dan Petrescu are cinci victorii şi o remiză în ultimele şase meciuri de campionat şi nu a pierdut niciodată cu Hermannstadt, pe care a învins-o de fiecare dată în ultimele patru partide directe.

Altfel, directorul sportiv al ardelenilor, Bogdan Mara, a anunţat că mai mulţi jucători vor pleca în iarnă de la CFR Cluj: „Vor fi anumite schimbări. Trebuie să ne restrângem puțin, să vedem ce avem de făcut. Va trebui să restructurăm lotul. După ultimul meci de campionat vom renunța, vom lua decizii”.

Pe lista neagră a lui Dan Petrescu se află Cristian Bălgrădean, Karlo Brucic, Mihai Bordeianu, Vito Hammershoy-Mystrati, Cătălin Itu şi Sergiu Buş.

Hermannstadt, locul 7 în clasament, cu 30 de puncte acumulate după 20 de meciuri, vine după o victorie impresionantă, 4-0 (a) cu Farul Constanţa, obţinută chiar la (re)inaugurarea arenei din Sibiu.

Până la succesul cu „marinarii”, sibienii câştigaseră un singur punct în patru etape, perioadă în care au reuşit însă să se califice în sferturile de finală ale Cupei României.

În meciul tur, disputat la Mediaş, pe 30 noiembrie, CFR Cluj s-a impus în faţa lui Hermannstadt cu 3-2, goluri marcate de Jajnga 10, 25 şi Malele 73, respectiv, D. Paracshiv 35 şi Oroian 56.

Superbet oferă cota 1,72 pentru pronosticul 1: victorie pentru gazde în meciul CFR Cluj - Hermannstadt.

CFR Cluj vs Hermannstadt 1

Cotă 1.72


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol